Copy
Nieuws van COC Noord-Holland Noord.
View this email in your browser

COC Noord-Holland Noord zoekt een nieuwe secretaris.

Ron Mol, de huidige secretaris, heeft aangegeven te willen stoppen in verband met privé omstandigheden. Hij blijft wel op projectbasis betrokken bij COC Noord-Holland Noord.
COC Noord-Holland Noord maakt onderdeel uit van de landelijke federatie COC Nederland. Het huidige bestuur bestaat uit 5 mensen.

Het bestuur is verantwoordelijk voor het goed functioneren van de vereniging en van een aantal werkgroepen, zoals de werkgroep voorlichting en coming out. Het bestuur functioneert op strategisch niveau.
De secretaris is verantwoordelijk voor een correct beheer van de administratie van onze vereniging.
De complete vacature en meer informatie is te vinden op: www.cocnoordhollandnoord.nl

Nieuwjaarsreceptie

Op donderdag 2 januari bent u van harte uit genodigd om naar de nieuwjaarsreceptie van COC Noord-Holland Noord te komen.
Iedereen krijgt bij binnenkomst door het bestuur een glas champagne aangereikt.
Op deze avond zal de nieuwe voorzitter Maaike Kardinaal een klein woordje houden.
1811 Dance & Drinks organiseert op zondag 22 december vanaf 15.00 de Oudhollandse spelletjeszondag. Dat wordt een gezellige spelletjesmiddag met vrienden en onbekenden. Dus een leuk tijd om met elkaar door te brengen op deze zondag. Het pand is nog helemaal in kerst sfeer. Ideaal voor een dergelijk spelletjesmiddag.
We hebben een aantal spelletjes liggen maar neem gerust je favoriete spelletje mee en beleef een gezellig middag. Je kunt met ballen gooien en schijven schuiven. Al dat en onder het genot van een lekker drankje.
Omdat het bijna winter kan iedereen een kop erwtensoep krijgen. (met of zonder worst)
De toegang is natuurlijk gratis, maar……. Let op: kom op tijd! Vol is vol!
Zondag 22 december
Open vanaf 15.00 uur
Bierkade 14a, Alkmaar
http://1811alkmaar.nl/

 
Facebook
Twitter
Website
Email
Karaoke Night in 1811 Dance & Drinks
Voor een spectaculair einde van het jaar organiseert 1811 Dance & Drinks op zaterdag 28 december 2013 de inmiddels traditionele Karaoke Night vanaf 22.00uur.
We gaan weer op zoek naar het zangtalent van Alkmaar en omgeving.
Ben jij het zang talent van Alkmaar ?
Kom dan deze avond langs en zing jou lied. Als je gewoon wat wil zingen met je vrienden kan dat natuurlijk ook.
Alle super zangtalenten worden beoordeeld door de Simon Cowell, de Stacey Rookhuizen en de Gordon van Alkmaar…..wat dacht je daar van?
Op eind van de avond na zwaar juryberaad zal er een winnaar zijn en die ontvangt een leuk prijs en niet te vergeten de eeuwige roem…..
De toegang is maar € 3,00, ……. let op: kom op tijd! vol is vol!

Tijdens de feestdagen.

Donderdag 26 december ’tweede kerstdag’ is 1811 Dance&Drinks gewoon open. Vanaf 20.00uur tot 0.00uur. Dan kan iedereen gewoon gezellig een drankje komen drinken.
Maar tijdens Oud & Nieuw zijn we wel gesloten. Op 2 januari is de nieuwjaarsreceptie van COC Noord-Holland Noord en op zaterdag 4 januari de altijd super gezellige DanceParty
Copyright © 2013 COC Noord-Holland Noord, All rights reserved.


Email Marketing Powered by Mailchimp