Copy
Nieuwsbrief Groninger Gasberaad - 3 juli 2018 #45
Bekijk deze email in uw browser

5 JULI: D'ROP OF D'RONDER VOOR GRONINGEN
 

UITNODIGING

Volg het Kamerdebat óver Groningen, ín Groningen

Deze week worden belangrijke besluiten over de toekomst van Groningen genomen. In Den Haag… We nodigen donderdag iedereen uit om in de Skylounge van de Groningse Euroborg gezamenlijk het Kamerdebat te volgen óver Groningen, ín Groningen.

Er is veel lobby werk gedaan, veel gepraat en geschreven. Bijna een maand geleden zijn we met volle bussen op de tribune in de Tweede Kamer aanwezig geweest. Veel heeft het niet geholpen.

Het moet over een andere boeg! We kijken het cruciale debat samen met Groningers onder elkaar, zodat we ook gezamenlijk kunnen beoordelen wat er gebeurt. Wat vinden we ervan? Wat moeten we nog doen? Wat kunnen we nog doen? Wat gáán we doen?

Wij zorgen voor een goede tv-verbinding en geluid. En we zorgen voor stakeholders en deskundigen die hun mening kunnen geven. Vóór, tijdens en na het Kamerdebat.

Iedereen is welkom! En alle t-shirts, petjes en spandoeken zijn bij ons toegestaan! Aan de bar kunt u eten en drinken bestellen (op eigen kosten).

U bent donderdag van harte welkom in de Euroborg vanaf 14:30 uur. Komt allen! U mag zich natuurlijk ook later op de dag, na het werk bijvoorbeeld, bij de overige kijkers aansluiten.

Het zou fijn zijn als u zich zou willen aanmelden via welkom@gasberaad.nl of via Facebook

Tot donderdag!

Route Euroborg


De route naar de Euroborg vindt u hier. Voor de Skylounge kunt u Ingang Zuid nemen en daarna de borden volgen!

 

Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2018 Groninger Gasberaad, All rights reserved.


Geen nieuwsbrief meer ontvangen?
uitschrijven