N I E U W S B R I E F
Bekijk deze mail in je browser     Aanmelden voor deze nieuwsbrief

Toe aan een grote stap voorwaarts in je persoonlijke ontwikkeling?


Het Rebalancing Inspiratiejaar start weer op 29 september!


Het Rebalancing Inspiratiejaar is een jaartraining waarin je via lichaamswerk een grote stap maakt in je persoonlijke ontwikkeling. Je bouwt je lichaamsbewustzijn uit en gaat je meer openen voor je innerlijke wereld van gevoelens en emoties, spanning en ontspanning. Door meer aanwezig te zijn in het moment en in je lichaam, raak je beter in staat om elke ervaring in je leven aan te gaan en te dragen. Je legt zo een fundament van eigen wijsheid, vertrouwen en een basis om in te kunnen rusten.

In het Inspiratiejaar komt de basis van het Rebalancing lichaamswerk aan bod. Het jaar omvat zeven blokken van vier dagen. Elke vierdaagse heeft een eigen thema. Er wordt o.a. gewerkt met lichaamswerk (aanraking en meer), (actieve) meditaties, zelfonderzoek, ademwerk en verschillende bewegingsvormen.

Het is mogelijk om deze jaartraining als losstaande training te volgen. Ook is het Inspiratiejaar een startjaar voor de 2-jarige Rebalancing-vervolgopleiding. 

Lees meer over het Inspiratiejaar...
 

Ervaringen van deelnemers uit het Inspiratiejaar

Confronterend was het zeker! Ook zeer waardevol en leerzaam. Het inspiratiejaar zat vol met oefeningen om kennis te maken met de kracht van lichaamsgericht werken en mediteren. Hierin heb ik ervaren hoe het is om volledig mezelf te kunnen zijn, los te komen van het oordeel over mezelf en over anderen en me vrij te uiten in een veilige omgeving. Ook heb ik ontdekt hoe ik kan luisteren naar wat mijn lichaam me te vertellen heeft. Nu achteraf, merk ik dat ik zoveel geleerd heb dat ik in het dagelijks leven kan toepassen, zoals grenzen durven en kunnen aangeven, mezelf open durven stellen, hulp vragen en hulp accepteren. Een groter cadeau had ik mezelf niet kunnen geven. 
Het Inspiratiejaar is een aanrader voor iedereen die zoekt naar meer rust in het hoofd en meer levensenergie. Let op, dit is alleen voor mensen die bereid zijn de uitdaging met zichzelf aan te gaan om ECHT gelukkig te zijn en te doen wat je ZELF echt wilt!
Anne-Marieke

Het Inspiratiejaar was voor mij een grote sprong voorwaarts, levensveranderend. De Rebalancers hebben een boeddha-veld van acceptatie en oordeel-loosheid gecreëerd, waarin een groot transformatieproces kon plaatsvinden. Ik voel elke dag dat ik nu meer aanwezig kan zijn, minder afhoudend in de wereld sta, minder defensief. Ik heb spanning en weerstand losgelaten die ik niet eens wist dat ik in me had. Het was een groot helingsproces, dat nog steeds doorwerkt. Er is een mooie Engelse uitdrukking voor: I’m coming into my own.
Lisette

Ik heb best getwijfeld of ik het Inspiratiejaar moest gaan doen. Uiteindelijk na 4 dagen zomerworkshop wist ik gewoon dat dit het juiste was ook al kon ik 1001 redenen bedenken waarom ik het niet moest gaan doen.  Maar wat ben ik blij dat ik naar mijn gevoel geluisterd heb! Het inspiratiejaar was voor mij een rollercoaster met als belangrijkste leerpunten: Mezelf niet vergeten, echt luisteren, minder oordelen en vooral liefdevol, met aandacht en zonder oordeel en verwachting aanraken of aangeraakt worden. Door de band die je opbouwt met medestudenten en staf is het een fijne en veilige plek om te gaan voelen wat er te voelen valt in het moment. En daar valt zoveel in te leren!
Sylvia 

Het lichaamswerk binnen het Inspiratiejaar heeft mij weer in contact gebracht met de liefde en het vertrouwen in mezelf. Ik ben gaan beseffen en voelen dat ik de basis ben van waaruit ik leef. Ik wist dat wel, maar nu voel ik dat ook zo. Ik heb tijdens dit jaar kunnen dansen als een speels kind en ik heb gebruld als een woeste vrouw. Ik heb mijn grenzen gerespecteerd en ik ben buiten mijn vertrouwde kaders getreden. Dankbaar voor dit proces!!
Monique

Als ik het inspiratiejaar in één woord zou moeten omschrijven, dan is het: ontdekkingsreis. Ik heb lachend, huilend, schreeuwend, zingend en dansend de weg naar mezelf teruggevonden. Het heeft me gebracht dat ik opener ben geworden en echt mezelf durf te zijn. Ik vertrouw erop dat alles wat nu gebeurt, klaar is om te gebeuren. Ik raak meer en meer gegrond, geaard. Ik ben milder geworden en ga anders om met kritiek en aanwijzingen. In het verleden werd ik daar onzeker van, nu ben ik blij met alle leermomenten. In mijn dagelijkse leven merk ik dat ik me niet meer druk maak over kleine en ook grote dingen, waar ik vroeger wakker van kon liggen. Het is zoals het is….
José
 

Agenda Activiteiten Rebalancing School

INSPIRATIEJAAR
29 september - start Inspiratiejaar - jaartraining persoonlijke ontwikkeling - Lees meer...

WORKSHOPS
26 november - Workshop Uit je hoofd! - Zeist - Lees meer...
21 januari - Workshop Het hart van Rebalancing - Zeist - Meer info volgt...

Elke maand - 1-daagse workshops 'Aanraken met aandacht' (div. locaties) - Lees meer...

OPEN DAGEN  &  BEURZEN 2017
18 februari - Open middag - Amsterrdam (Centrum De Roos)
13 mei - Open dag - Siddeburen (Centrum Het land van nu)


Meer lezen over de workshops, open dagen en beurzen van de Rebalancing School? Klik hier.
Voor Rebalancers & lichaamsgericht therapeuten
Masterclasses en bijscholing najaar 2016

17 september - Body Stretchings (Wilko Iedema)
27 t/m 30 oktober - The Heart of Intuition (Nishant Matthews)
12 en 13 november - De Boeddha-kwaliteit van Weerstand (Jeanine van Deursen)
25 november - Werken met Woede (Wilko Iedema)


Meer informatie over deze Masterclasses lees je hier.
Rebalancing School voor Lichaamswerk en Bewustzijn is gericht op persoonlijke groei en bewustzijn
door middel van lichaamswerk, zelfonderzoek, meditatie en beweging. 

06 - 24 53 53 73 -  info@rebalancing.nl - www.rebalancing.nl