Copy
Dodo - håndlæser og vejleder
Vis denne email i din browser
Dodo Lindemann
Marievej 17
5700 Svendborg
Tlf. 2364 2391

Email: dodo@dodokiro.dk
Share
Share
Forward to Friend

Velkommen til læsning af mit Nyhedsbrev
28. marts 2014

Foråret er over os, om os og i os. Det har længe været god medicin, når er er blevet sagt " ryd op i dit rod" eller "ryd op og frisæt ny energi" selvom det er gammelkendte sætninger, er de ikke uaktuelle, der er altid et og andet at rydde op i.
Lad mig forfriske disse udsagn lidt, for nogen på en velkendt måde, for andre på en ny måde.
Lad os lukke lys ind i vores liv, så vi bedre kan se, hvad der gemmer sig, mørket kan ikke lide lyset og forsvinder så snart lyskeglen peger i dets retning. Du vil sikkert finde lidt skidt i krogene, noget gammelt bras du kan snuble over. Det er forsåvidt ok, at det er der, bare vi kan se det, så vi ikke falder og slår os på det. Vi kan så vælge, hvornår vi vil tage det frem, undersøge det og det smide det ubrugelige ud.
Foråret er over os, om os og i os.
Vejledning, kurser og workshop
I forbindelse med mine besøg og læsninger i Emdrup v. København vil jeg afholde en aften hver gang, hvor jeg vil fortælle om hvordan vi kan arbejde med vores relationer på en bedre og udviklende måde. Jeg vil fortælle og tage i mod spørgsmål fra de fremmødte. Disse spørgsmål vil så være omdrejningspunktet og aftenens tema. Jeg vil lave den samme slags aftener i Svendborg.
Klik her
Emdrup torsdag d. 3. april kl. 19 - 21.30
Svendborg mandag d. 14. april kl. 19 - 21.30

Udvikling af håndlæsning
Des mere jeg læser jo mere kan jeg se. Jeg må igen takke jer gode mennesker for at bære så megen viden med jer, hver gang jeg møder jer. Vores hænder bærer universel viden, denne viden har jeg lært at opfange, så mange læsninger giver ikke blot den der læses indsigt , men jeg får det også. Når I kommer med al jeres energi eller mangel på samme, får jeg så mange informationer om livet, hvordan det leves og hvordan vi kan gennemskuet os selv og vores handlinger. Det hele handler om at kende sig selv og det er jo et livsprojekt, men jo bedre det går med det indre, jo bedre lægger det ydre liv sig tilrette foran os.
Derfor tak til jer.

Håndlæserskolen
Jeg er ved at samle et nyt hold til uddannelsesstart januar 2015, derfor udbyder jeg introduktionskursus d.15., 16. & 17 august.
Det er en god ide at tilmelde sig allerede nu. Læs evt. mere på hjemmesiden om kurset og uddannelsen her

Tilbud
Jeg giver nu 15% rabat til alle studerende

Datoer
Håndlæsning i Emdrup 31.3, 1.4, 2.4, 3.4 ledige tider
Håndlæsning i Herning 8.april

Tilmelding til Foredrag i Herning 6.maj
Tilmelding Håndlæsning i Herning 7. & 8. majKærlig hilsen Dodo


Husk at du til enhver tid kan afmelde mine mails, bare tryk på "afmeld denne nyhedsmail" nederst på denne side
 
Copyright © *2014|* Dodo Lindemann,


Afmeld denne nyhedsmail liste    Opdater tilmeldings info 

Email Marketing Powered by Mailchimp