Copy
Dodo Lindemann
Marievej 17
5700 Svendborg
Tlf. 2364 2391
Email: dodo@dodokiro.dk
Du kan finde mig på min facebookside


Tilbud
Jeg giver 10% rabat til alle studerende

Datoer :
4. april 2018 Foredrag i lysets hus i Århus 

NYT  håndlæsning i Århus -Lemuel, Mejlgade 28 
foreløbig 1. torsdag i april, maj og juni.
Tidsbestilling hos mig

Håndlæsning i Odense

Håndlæsning i Kbh- Emdrup
Facebookgruppen " dodo, den fynske håndlæser"
eller Hanne Nohr Sommer tlf 21912295

Håndlæsning i Gadstrup,
Kontakt Gitte Brostrøm  tlf. 22 11 50 49
Næste gang d. 13. april

Tilmelding til håndlæsning i Herning
Kontakt Mea-cor tlf. 9712 2200
Næste gang d. 2. maj

Når jeg ikke er ude i landet og håndlæse eller holde 
foredrag og kurser, har jeg 
daglige konsultationer på Marievej i Svendborg

 

Velkommen til læsning af mit Nyhedsbrev
april 2018

I dag sner det, men nu bryder foråret snart igennem og det er en vidunderlig tid, der ligger foran os. 
Jeg har haft travl med at læse hænder, holde foredrag og skrive. 

Selvom mange, af dem jeg møder, har kendskab til håndlæsningens univers eller noget der minder derom, er der stadig en del i det danske land, som intet kender til dette fantastiske system.

Man kan analysere hænder, tyde hænder og læse hænder. Det kan synes som en strid om ord, men det siger en hel del om baggrunden for den enkelte håndlæsning, og måden at gøre det på. At arbejde med oplysninger, der kommer fra hænderne er et gammelt håndværk, som til stadighed synes at vinde mere plads og udbredelse. Min intention er at blive ved med at udvikle dette fantastiske medie og dermed give endnu flere muligheden for at lære sig selv at kende.

Blindtegninger er kommet frem i lyset igen, da der mig bekendt vises et program TV for tiden, hvor dette redskab bliver brugt. En blindtegning er en tegning, som bliver tegnet uden at se på papiret, men udelukkende ved at se på hånden og koncentrere sig om at tegne, hvad man ser. 
Tydning af en blindtegning er egentlig ganske enkelt. Ud fra viden om, hvad man kan se ud af håndens facon, fingrenes længde og deres indbyrdes forhold, kan man se meget om personen. En sådan blindtegning må og skal opfattes som et øjebliksbillede af personen og den situation, vedkommende befinder sig i lige nu og her. Blindtegningstydning kan anvendes på flere niveauer og i flere forskellige sammenhænge. Når blindtegning bruges som underholdning og selskabsleg, er det den mere lette udgave, der arbejdes med,  f.eks til et foredrag, en familesammenkomster, en polterabend eller en julefrokost. På en aften i selskab med gode venner eller i et fortroligt møde med en ven, kan det være inspirerende og fornøjeligt at være sammen om at finde hvem vi er og hvad vi går og tumler med. Her er blindtegningslæsning et herligt medie. 
Har man baggrund som psykoterapeut, alternativ behandler er blindtegninger brugbare, som en slags temperaturmåler, i forhold til hvor klienten er lige nu, inden samtalen eller behandlingen går i gang. I forbindelse med personalegrupper er blindtegningslæsning et godt redskab til at lukke op for samtaler om samarbejde, resurser og fremtid for den enkelte medarbejder. Jeg bruger selv ofte blindtegninger i vejlednings- og samtaleforløb.


En lille forsmag på hvad man kan udlede af en blindtegning.
Tegnet af kvinde på 45 år

Vi ser først på "Det store billede", hvad ligner det ? Det her, leder tanken hen på en fugl. Fugle er på vej, fugle er frie og bringer bud om nye tider. Denne fugl er lidt tung i det. Det er med andre ord svært for den at hæve sig fra jorden. Fuglens hovede er kraftigt, det tyder på  at personen, som har tegnet tegningen, er meget i sit hovede, i sine tanker. Der er mange buer imellem  fingrene, hvilket indikerer at personen er omsorgsfuld. Det tyder på at det er et menneske der vil kunne arbejde inden for et omsorgsområde. Der bruges i al fald omsorg her og nu.
I denne blindtegning er der fokus på tommelfingeren og på lillefingeren. De er de største. En tommelfinger af denne dimension viser temperament og en stærk vilje. Tegneren har fokus på sit helbred, sundhed og muligvis også sin størrelse. Når vi ser på tegningens lillefinger er den også stor og ligner en smørekniv. Det er den, der bruges, når der skal "smøres" godt og grundigt for at få kommunikationen til at glide. Temperamentet fulde styrke bliver på den måde ikke vist.
Månebjerget, som er området under lillefingeren, er smukt buet og viser at der er drømme, der skal og kan leves ud nu. Det kan være store drømme om store rejser eller bare store drømme. I mellemrummet mellem langefingeren og ringfingeren ses nærmest en lille tårer. Dette tyder på at det ikke altid er så nemt at være denne person, og at der kan være noget af følelsesmæssig karakter, der går hende på. Vi ser at stregen i tegningen starter højere oppe end den slutter. Det tydes som en ubalance. Denne ubalance kan handle om at nogen fra familen, det kan være store børn, er ved at flytte hjemmefra. Det giver lidt uro indtil tingene falder på plads igen.
Dette er bare lidt om, hvad en sådan tegning kan fortælle, der kan udledes endnu mere.

Når jeg uddanner håndlæsere, begynder jeg altid med et introkursus, hvor bla.  tydning af en blindtegninger er på programmet. Ideen er at man kan begynde at bruge sin viden med det med det samme. Selvom det kun bruges i det små, trænes evnen til at se og formidle.

Introduktionskurset kan du komme på, også selvom du udelukkende ønsker dette kursus.

Håndlæserskolen
Så starter jeg uddannelse igen.

Jeg er ved at samle et nyt hold til uddannelsesstart efteråret 2018, derfor udbyder jeg introduktionskursus d.10., 11.  & 12 august. 
Det er en god ide at tilmelde sig allerede nu. Læs evt. mere på hjemmesiden om kurset og uddannelsen her
Efter nogle gode stunder i Spirens lokaler har jeg fundet nogle nye og mere velegnede lokaler til mine kurser og uddannelser tæt på banegården i Odense.
 https://youtu.be/MoogiClircE
Der er plads til 16 på holdet, men jeg laver også mindre hold.

Kærlig hilsen Dodo
Husk at du til enhver tid kan afmelde mine mails, bare tryk på "afmeld denne nyhedsmail" nederst på denne side

 

Copyright © *2014|* Dodo Lindemann,


Afmeld denne nyhedsmail liste    Opdater tilmeldings info 

Email Marketing Powered by Mailchimp
Copyright © *2014|* Dodo Lindemann,


Afmeld denne nyhedsmail liste    Opdater tilmeldings info 

Email Marketing Powered by Mailchimp