Copy
Dodo Lindemann
Marievej 17
5700 Svendborg
Tlf. 2364 2391
Email: dodo@dodokiro.dk
Du kan finde mig på min facebookside


Tilbud
Jeg giver 10% rabat til alle studerende
Se priser


Datoer :

Håndlæsning i Hobro
1. & 2. Marts

Messe i Svendborg
9. & 10 marts 2019

Foredrag i lysets hus i Århus 
13. marts 2019

Tilmelding til håndlæsning i Herning
Kontakt Mea-cor tlf. 9712 2200
14. & 15. marts 2019

Håndlæsning i Kbh- Emdrup
25. - 28. marts
Facebookgruppen " dodo, den fynske håndlæser"
eller Hanne Nohr Sommer tlf 21912295
29. & 30. marts holder jeg et kursus i Kbh- Emdrup
Se medsendte beskrivelse

Håndlæsning i Gadstrup,
28. marts 2019
Kontakt Gitte Brostrøm  tlf. 22 11 50 49

4.maj er der workshop i Nyborg
Se medsendte beskrivelse

Når jeg ikke er ude omkring og håndlæse eller holde 
foredrag og kurser, har jeg 
daglige konsultationer på Marievej i Svendborg

 

Velkommen til læsning af mit Nyhedsbrev
februar 2019

Foråret er i fuld gang. Her på sydfyn i al fald. Vintergækkerne er kommet op, tulipanerne titter frem, rosmarinen blomstre og fuglene er mere aktive. Foråret lover liv, giver liv og håb. Håb for hvad, kunne man spørge. Håb, bare håb. Håb som en længsel mod selve livet. Jeg ønsker, at mine håndlæsninger giver håb for den enkelte. Selvom der er udfordringer, bekymringer og sågar forhindringer, kan der være håb. 

Inden året er omme, har jeg været aktiv som håndlæser i 30 år. Jeg ønsker at fortsætte dette hverv og fortsat være med til at udbrede kendskabet til hændernes univers. 
Min bog kommer stadig bredere ud, og det er en fornøjelse at se den blive så vel modtaget. Tak for det.
Om min bog "hændernes univers"

Fornylig der messe i Odense Congress Center og jeg holdt foredrag.  Jeg fortalte om hændernes univers, om min bog og læste lidt op fra den. Det føles stadig lidt anderledes og stadig nyt at stå med sin egen bog i hånden og fortælle ud fra den..

Jeg vil i  2019  tage omkring i landet holde foredrag og kurser. Jeg er allerede godt igang. Jeg har været til nogle gode arrangementer, hvor virksomheder og personalegrupper har inviteret. Det er spændende at bruge håndlæsning i forbindelse med arbejdspladser. Det skaber mulighed for nye indsigter for de menneske, der arbejder sammen og står i en travl hverdag. Håndlæsning er så enkelt at gå til. Der er Ikke så meget hokus pokus og ikke så meget psykologiseren. Det er i højere grad et spørgsmål om at acceptere, hvem man er og se sine egne potentialer. Se værdien i dem og udvikle dem.

Jeg oplever for tiden stor efterspørgsel på workshops og foredrag, det er rigtig spændende, hvad der sker i disse år. En ting er sikkert. Det såkaldte alternative område er på vej til endnu større udbredelse. 
Har du lyst til at få mig til at afholde en workshop, en temadag om samarbejde og kompetencer på din arbejdsplads eller noget andet, kan du rette henvendelse til mig om, hvad du/I ønsker.

Jeg har nogle datoer på plads nu. Det bliver d. 29. og 30. marts i København og 4. maj i Nyborg
Mine kurser henvender sig  til dig, der er nysgerrig og bare vil vide lidt mere til husbehov, men også til dig der ønsker at tage det med i dit arbejde eller har planer om at tage en håndlæseruddannelse.

Håndlæserskolen
Jeg samler et nyt hold til uddannelse. Hvis du er interesseret i en håndlæseruddannelse hos mig, vil jeg gerne have et forhåndstilsagn, da jeg ikke udbyder en egentlig uddannelse før jeg har forhåndtilmeldinger. Når jeg har en vist antal forhåndstilmeldinger, melder jeg mine datoer ud. 
Jeg vil rette henvendelse til, de der været på mine kurser og eller, de der har kontaktet mig for at blive skrevet op til uddannelse.  

Indtil da kan du deltage på mine foredrag, kurser og workshop og på den måde samle viden om håndlæsning og hændernes univers i det hele taget. Hvis du har uddannelse fra en anden skole kan du måske have glæde af et supplement. Det kan du få fra mine kurser.

Kærlig hilsen DodoKursus i København
Hændernes Univers
ET BIDRAG TIL PRAKTISK HÅNDLÆSNING

I anledningen af min bogudgivelse afholder jeg i den kommende tid kurser i håndlæsning, På den måde kan du lære at bruge håndlæsning, som måde du tyder og forstår dig selv på.

Det er et kursus i at anvende, det jeg har beskrevet i min bog " Hændernes Univers", så du får bedst muligt udbytte af den. Det er således en forudsætning at du har bogen, den kan købes i boghandelen, enkelte helsekostforretninger og andre alternative butikker, på nettet eller evt. lånes på biblioteket.
Kurset henvender sig til alle med interesse i udvikling og selvforståelse. 


Der vil være mulighed for at gennemgå et sæt hænder, ud fra nogle fotos du selv medbringer. Det skal være en person, du kender godt, og som har givet dig tilladelse til at læse i hans eller hendes hænder. Fotos skal være tydelige, så de er til at se mest muligt ud af.


Kursus i København:
Fredag d. 29. marts 2019 og lørdag d. 30. Marts 2019 -
Begge dage kl. 9.30 - 16.30
Afholdes kurset Hesseløgade 1 st. th. 2100 København ø
Pris for begge dage inkl. kaffe, te og frugt er 1400 kr.
Tilmelding sker på mail dodo@dodokiro.dk eller tlf.nr. 23642391

og indbetaling af beløbet på konto 6840 - 1057796 eller mobil Pay 39503 Så fremt der er interesse for det, vil der blive lavet opfølgningsdage. 


OBS begrænsede pladser. 


 
                                         
Workshop i Yogahuset i Nyborg
”Hændernes visdom II” 
 Med udgangspunkt i Dodos bog “Hændernes Univers” vil vi gå lidt dybere i hændernes visdom. Der kræves ingen forkundskaber.
Denne Workshop har fokus på, hvad vi kan lære om os selv gennem hænderne. 
Jeg vil gennemgå nogle af kapitlerne i bogen, således at vi bliver i stand til at læse lidt i vore egne og vore nærmestes hænder. 
Det er håndlæsning til husbehov. Det er for dig, der er nysgerrig på håndlæsning, men også til dig der gerne vil bruge det i din hverdag. 
Det er vigtigt at du har min bog, således at du kan arbejde videre med den efter kurset.Den kan købes på nettet og i boghandleren samt lånes på biblioteket. 
Medbring gerne en lup, blyanter (gerne bløde) og evt. tynde tusser. 

Tid: lørdag d. 4. maj 2019 kl. 9.30-16.00
Pris: 500 kr. Pensionister 475 kr.                                                                 
Tilmelding på www.yogaundervisning.dk– info@yogaundervisning.dk.    el. tlf. 51806366

 
Husk at du til enhver tid kan afmelde mine mails, bare tryk på "afmeld denne nyhedsmail" nederst på denne side

 

Copyright © *2014|* Dodo Lindemann,


Afmeld denne nyhedsmail liste    Opdater tilmeldings info 

Email Marketing Powered by Mailchimp
Copyright © *2014|* Dodo Lindemann,


Afmeld denne nyhedsmail liste    Opdater tilmeldings info 

Email Marketing Powered by Mailchimp