Copy
Dodo - håndlæser og vejleder
Vis denne email i din browser
Dodo Lindemann
Marievej 17
5700 Svendborg
Tlf. 2364 2391
Email: dodo@dodokiro.dk
Du kan finde mig på min facebookside

Mine arrangementer i Emdrup, findes på denne facebookside

Tilbud
Jeg giver  10% rabat til alle studerende mod fremvisning af studiekort

Datoer

12. august foredrag i Mea-Cor
Smalegade, Herning
13., 14. & 15. august
Håndlæsning i Herning

18., 19., 20. & 21. august
Håndlæsning i EmdrupÅbne aften møder:
Svendborg mandag d.11. augustkl. 19 - 21.30

Emdrup onsdag. d. 20. august  kl. 19 - 21.30

Velkommen til læsning af mit Nyhedsbrev
august 2014

Kære Læser
Stadig fuld sol over Danmark.
Du har måske holdt ferie og fri, nydt sommeren forhåbentlig.
Jeg holder ferielukket fra uge 37 til og med uge 42.
Hvis du allerede nu ved at du ønsker en læsning eller et arrangement i efteråret kunne det være en god ide at kontakte mig snarest.
Åbne aftenmøder (Fri entré)
Mandag d.11.august kl. 19 - ca. 21.30 holder jeg igen en aften, hvor jeg fortæller om, hvordan vi kan opnå indre stilhed og fred. Indre stilhed og fred handler om at kunne møde verden med al den turbulens, der måtte være og stadig forblive i dyb kontakt med os selv.
Disse aftener er i sin form et samvær, hvor jeg fortæller om, hvordan jeg ser, at vi kan lade os vejlede af vor egen sande natur. Vor sande natur forstået som den del af os som ligger bag masken, bag personen, bag egoet. Når vi er i kontakt med denne "bagvedliggende" natur er det muligt i højere grad at være tilstede, at være nærværende, at være vågen.
I denne tilstand af årvågen tilstedeværelse eller bevidst nærvær er det nemmere at træffe beslutninger. Beslutninger som holder os i flow med livet..
Der er en sandhed eller en viden i os alle og egentlig kender vi den godt, men vi glemmer den, derfor er det nødvendigt at blive mindet om det hele tiden.
Vi skal leve, glædes og være tilstede, det er i virkeligheden meget enkelt. Men ikke nødvendigvis nemt.

Jeg har allerede holdt nogle aftener og det har været berigende. I vores hunger efter at finde det helt rigtige svar, den helt rigtige vej, har mange af os søgt og søger stadig. Mit ønske er til stadighed at stille spørgsmål indtil, der bliver stille.

Alt hvad du behøver at gøre er at møde op, blot lytte og være til stede.
Har du et spørgsmål, du kunne tænke dig at få belyst fra den vinkel, hvorfra jeg har lært at se, kan du bare tage det med. Disse spørgsmål/svar vil så være med til at give os eksempler på, hvordan vi kan arbejde med os selv i forhold til det, der udfordrer os i tilværelsen.
Se mere uddybende beskrivelse af ideen med de åbne aftenmøder her

Jeg laver disse aftener i Svendborg og Emdrup
Svendborg mandag d.11. august kl. 19 - 21.30
Tilmelding hertil kan ske ved at kontakte mig på mail Dodo@dodokiro.dk eller SMS 23642391
Emdrup onsdag d. 20. august kl. 19 - 21.30
Tilmelding til disse aftener skal ske til Hanne Nohr Sommer tlf.nr 21 91 22 95 eller på den facebook-side, hun administrerer  Dodo, den fynske håndlæser.

Næste planlagte aftenmøde i Svendborg er d. 20. November.

Håndlæserskolen
I forbindelse med opstart af nyt hold i 2015, laver jeg et
Introduktionskursus som afholdes..28., 29. og 30. november 2014. dette er en forudsætning for at starte på uddannelse hos mig.
Datoer for 1. del af håndlæseruddannelsen er endnu ikke på plads, men de bliver meldt ud i efteråret.

Håndlæser uddannelsen 2. del udbydes nu til alle, der har gennemgået første del hos mig eller en gennemgået og bestået håndlæseruddannelse på en anden skole, endelig kan du være autodidakt, men har dog praktiseret håndlæsning i længere tid, så du har en vis erfaring og viden.

Anden del består bl.a af en udvidet overhåndslæsning, metoderne er holografisk læsning, udvidet brug af klarsyn under læsningerne, der vil blive fokuseret på læsning af helbredet, læsning af par, derudover indføring i nogle psykologiske mekanismer, filosofiske og  etiske overvejelser. Der lægges vægt på den vejledende samtale, som kan bygges på de iagttagelser, vi gør os.
Du skal være indstillet på at udvikle evnen til at skelne det væsentlige fra det uvæsentlige, gennem en koncentreret form for tilstedeværelse - nærvær.
Der forventes, at du gennem sekundær litteratur, sætter dig ind i forskellige termer inden for de psykologiske, filosofiske, alternative og spirituelle retninger.
Uddannelsen er opbygget i 3 dages seminarer: Fredage kl. 10.30 -17.00, lørdage kl. 9.00-16.30 og søndage kl. 9.00-15.30

Optagelse sker efter en håndlæsning udført at mig - med en efterfølgende samtale, hvor vi gennemgår krav og forventninger.
Pris for dette 750,00 som refunderes efter gennemført uddannelsesforløb.
Nærmere oplysninger om uddannelsens indhold og form kan fås ved henvendelse pr. mail eller tlf. 23642391.

Der er planlagt følgende weekends
1. weekend 14., 15. og 16. november 2014
2. weekend 23., 24. og 25. januar 2015
3. weekend 6., 7. og 8. marts 2015
4. weekend 17., 18. og 19. april 2015
5. weekend 12., 13. og 14. juni 2015

Kærlig hilsen Dodo


Husk at du til enhver tid kan afmelde mine mails, bare tryk på "afmeld denne nyhedsmail" nederst på denne side

Velkommen til læsning af mit Nyhedsbrev
juni 2014

Kære Læser
Så er det sommer for fuld sol i Danmark. Med sol og tørre dage kommer der også ofte torden og regn. Vores vejr her i Danmark, har en fantastisk underholdningsværdi i sig selv. Vi må acceptere vejret som det er og tage vores forholdsregler. Når vi arbejder med at skærpe vores bevidsthed, kan vi øve os på hvad som helst, så hvorfor ikke vejret? Hvordan vi reagerer på vejret har egentlig mindre med vejret at gøre end med vores sindstilstand..hvordan møder vi de udfordringer, vejret byder os?  Hvordan møder vi de udfordringer, livet byder os?

Åbne aftenmøder
Det har været berigende at mødes disse aftener. I vores hunger efter at finde det helt rigtige svar, den helt rigtige vej har mange af os søgt og søger stadig. Mit ønske er til stadighed at stille spørgsmål indtil, der bliver stille. Det kan være irriterende at blive mødt med spørgsmål og undren, når man nu lige mente at have fundet det ultimative svar. Her kan opstå modstand mod at slippe gamle mønstre, modstand mod at høre nyt, modstand mod bare at være og lytte indad. Det kan være irriterende for vores sind at blive udfordret, men pludselig når vi ser det hele i et nyt lys er det vældig befriende.
Jeg holder næste aftenmøde i Svendborg d.16. juni kl. 19 -21.30
Ideen er den samme som ved tidligere møder; at øve sig i kunne se bag om sig selv. Formen er foredragslignende. Alt hvad du behøver at gøre er at møde op. Det handler om at lytte og være til stede.
Har du et spørgsmål, du kunne tænke dig at få belyst fra den vinkel, hvorfra jeg har lært at se, kan du bare tage det med. Disse spørgsmål/svar vil så være med til at give os eksempler på, hvordan vi kan arbejde med os selv i forhold til det, der udfordrer os i tilværelsen.
Se mere uddybende beskrivelse af ideen med de åbne aftenmøder her
Jeg laver disse aftener i Svendborg og Emdrup
Klik her
Svendborg mandag d.16. juni kl. 19 - 21.30
Emdrup onsdag d. 20. august kl. 19 - 21.30


Håndlæserskolen
Jeg udbyder introduktionskursus d.15., 16. & 17 august.
Det er en god ide at tilmelde sig allerede nu. Læs evt. mere på hjemmesiden om kurset og uddannelsen her

Kærlig hilsen Dodo


Husk at du til enhver tid kan afmelde mine mails, bare tryk på "afmeld denne nyhedsmail" nederst på denne side

Copyright © *2014|* Dodo Lindemann,


Afmeld denne nyhedsmail liste    Opdater tilmeldings info 

Email Marketing Powered by Mailchimp