Copy
Dodo - håndlæser og vejleder
Vis denne email i din browser
Dodo Lindemann
Marievej 17
5700 Svendborg
Tlf. 2364 2391
Email: dodo@dodokiro.dk
Du kan finde mig på min facebookside

Mine arrangementer i Emdrup, findes på denne facebookside

Tilbud
Jeg giver lige nu 15% rabat til alle studerende

Datoer
Håndlæsning i Emdrup 26., 27. og 28.maj

Tilmelding til Foredrag i Herning 6.maj
Tilmelding Håndlæsning i Herning 7. & 8. maj


Svendborg mandag d.19. maj kl. 19 - 21.30
Emdrup torsdag d.28. maj kl. 19 - 21.30

Velkommen til læsning af mit Nyhedsbrev
april 2014


Man kan analyserer hænder, tyde hænder og læser hænder. Det kan synes som en strid om ord, men det siger en hel del om baggrunden for den enkelte håndlæsning og måden at gøre det på.
At arbejde med oplysninger, der kommer fra hænderne er et gammelt håndværk, som til stadighed synes at vinde mere plads og udbredelse. Min intention er at blive ved med at udvikle det fantastiske medie og med det give endnu flere muligheden for at lære sig selv at kende.

Pioneren og mystikeren Cheiro
Forleden dag sad jeg over nogle gamle bøger om håndlæsning eller Kiromanti som det også kaldes. Engang imellem er det hyggeligt og fornøjeligt at trække den gamle viden frem.
Der var denne her gamle mester; Cheiro, han havde ladet sig opkalde efter kiromanti. ( spådom i hånden)
Der fortælles om en rejse han som ung foretog til Bombay; Efter at have mødt sin Guru, en Indisk Brahim, blev Cheiro af denne ført til hans landsby i dalen i Maharashtra . Senere fik Cheiro tilladelse af brahmanerne at studere en gammel bog, med mange håndundersøgelse; siderne i bogen blev fremstillet af human hud og skrevet med guld, og det bliver efter sigende stadig beskyttet og bevogtes med stor omhu. Efter at have studeret grundigt i to år, vendte han tilbage til London og startede sin karriere som håndlæser.
Det fascinerende ved historien er, den omhyggelige opbevaring af den gamle viden om hænder, den påskønnelse der ligger i at være skrevet på menneskehud og endda skrevet med guld og ikke mindst at det tog Cheiro 2 år at studere disse skrifter.
Det er med stor respekt jeg tænker på disse mennesker der gennem århundrede, måske årtusinder har værnet om denne gamle viden. De mennesker der har bidraget til udbredelsen af faget og dermed givet mig muligheden for at arbejde med det som jeg gør. Jeg føler en forpligtigelse til at trække håndlæsningen endnu længere frem i lyset, så den kan blive værdsat og erkendt af endnu flere mennesker til endnu flere formål..Tak til Cheiro og hans forgængere..

Åbne aftenmøder
Efter 2  aftener i henholdsvis Svendborg og Emdrup fortsætter jeg med disse aftener. Temaerne har været forskellige, men essensen den samme. Øvelsen er at blive bedre til at kende sig selv og sine mønstre og vanetanker/reaktioner. At kunne se bag om. Formen er foredragslignende. Alt hvad du behøver at gøre er at møde op. Det handler om at lytte og være til stede.
Jeg vil fortælle om baggrunden for dette arbejde og tage i mod spørgsmål fra de fremmødte. Har du et spørgsmål, du kunne tænke dig at få belyst fra den vinkel jeg har lært at se på tingene, kan du bare tage det med. Disse spørgsmål vil så være nogle af omdrejningspunkter som aftenens tema tegner sig udfra.
Se mere uddybende beskrivelse af ideen med de åbne aftenmøder her
Jeg laver disse aftener i Svendborg og Emdrup
Pris for at deltage 200 kr.
Klik her
Svendborg mandag d.19. maj kl. 19 - 21.30
Emdrup torsdag d.28. maj kl. 19 - 21.30
Til inspiration kan jeg anbefale et gensyn med denne lille historie fortalt af Pema Chödrön

Håndlæserskolen
Jeg er ved at samle et nyt hold til uddannelsesstart januar 2015, derfor udbyder jeg introduktionskursus d.15., 16. & 17 august.
Det er en god ide at tilmelde sig allerede nu. Læs evt. mere på hjemmesiden om kurset og uddannelsen her


Kærlig hilsen Dodo


Husk at du til enhver tid kan afmelde mine mails, bare tryk på "afmeld denne nyhedsmail" nederst på denne side

Copyright © *2014|* Dodo Lindemann,


Afmeld denne nyhedsmail liste    Opdater tilmeldings info 

Email Marketing Powered by Mailchimp