Copy
Maak de leefbaarheidsstudie mogelijk!
View this email in your browser

Maak de leefbaarheidsstudie mogelijk!

Tegen het einde van dit jaar hopen we 100.000 euro te hebben opgehaald om bijkomend studiewerk te verrichten voor de overkapping. We hebben al 62.500 euro verzameld, waardoor we de voorbije week zijn kunnen starten met de mobiliteitsstudie en opbrengstenstudie! Daarover krijg je binnenkort een update. Om de belangrijkste effecten op de volksgezondheid te meten staat er een team van externe experten klaar. Al kan deze studie enkel opgestart worden als nog voldoende mensen een bijdrage leveren. Jij kan het verschil maken!
Word één van de 5000 en overtuig je vrienden!

Share
Tweet
Forward
De studies zijn meer dan nodig.

De voorbije week passeerden er heel wat berichten over de overkapping en Oosterweel. Het debat woedt weer in alle hevigheid nadat het Rekenhof brandhout heeft gemaakt van de financiering van Oosterweel. Na deze woelige week, lijkt de grote Oosterweeltanker dan ook zijn koers te veranderen. Ringland lijkt daarbij steeds dichterbij te komen. Al is er op papier nog geen enkele belofte dat de overkapping er daadwerkelijk komt.

Extra studies zijn dus nodig om de koers ten goede te wijzigen. Met extra argumenten, zoals betaalbaarheid, filevermindering en leefbaarheidswinsten, kunnen we politici overtuigen om te beginnen aan een volwaardige overkapping.
Cadeau voor je gulle steun!
Jouw stukje Ringland in een speciale cadeauverpakking!

Om je iets terug te geven voor je gulle steun hebben we speciaal voor de feestdagen een cadeautje klaar staan.
Voor je storting krijg je sowieso een mail met je digitaal ringlandcertificaat toegestuurd, maar voor 3 euro extra sturen we je het certificaat met jouw m² Ringland in een cadeauverpakking op naar je thuis! Ideaal om onder de kerstboom te leggen!
Overpuzzel de Ring en steun de studies!

Wil je een ludiek cadeau? Haal dan voor 30 euro een unieke Ringlandpuzzel in huis. Er worden van de Ringlandpuzzel slechts 100 exemplaren gemaakt. De opbrengst gaat integraal naar de studies. Stuur een eenvoudige mailtje met je naam en adres naar info@ringland.be en we sturen je alle nodige gegevens op om je bestelling vlot te laten verlopen.
Kom naar de laatste Ringland on tours in Merksem en Berchem!

Ringland on Tour doet alle districten aan en tracht de besturen te overtuigen om de overkapping te steunen.
Het harde werk werpt zijn vruchten af!


Het district Borgerhout steunt ons met 5000 euro, Deurne nodigt Ringland, de overkappingsexperts van Maastricht en het MER uit en ook de Hobokense districtsraad zet de deuren open om ons uitleg te komen verschaffen.

Overtuig ook jouw district!

Kom zaterdag 6 december alvast naar Merksem op het Sint-Franciscusplein en wees van harte uitgenodigd op ons slotevent voor alle districten in Berchem op 13 december op het Van Hombeeckplein van 16u00 tot 18u30!

Wil je zelf ook acties opzetten of met je vereniging geld ophalen? Overhandig je bedrag dan op de laatste Ringland on tour in Berchem! Bedankt!
unsubscribe from this list    update subscription preferences