Copy
Jyväskylän Astangajoogayhdistyksen jäsenkirje
 
Avaa kirje verkkoselaimessa

Syksyn lukujärjestys on julkaistu

Löydät uudet aikataulut tuttuun tapaan verkkosivuiltamme. Lukujärjestyksessä on kaksi merkittävää muutosta, joista on syytä kertoa hieman lisää.

Aikainen mysoreharjoitus joka arkiaamu

Ovet aukeavat syys-lokakuussa myös joka arkiaamu harjoitukselle jo kello kuusi. Syyskuussa saat ensimmäisen aamuviikkokorttisi hintaan 15 €, opiskelijoille vain 10 €!  Nyt kannattaa tulla kokeilemaan, miltä säännöllinen aamuharjoitus tuntuu – ohjaajana aamuvirkkumme Jura. Muutenkin aamuharjoittelu on edullista: seuraavat viikot 20 € / 15 € tai kuukausikortti pelkkiin aamuharjoituksiin vain 60 € / 50 €. Samalla kortilla harjoittelet myös sunnuntai-aamupäivisin klo 10 alkaen.

Ohjatut tunnit

Lukujärjestyksessä on toistaiseksi vain 2 ohjattua alkeis/alkeisjatko -tyyppistä tuntia. Mutta ei hätää! Muistathan, että Mysore -tunneille voit osallistua kun muistat suurinpiirtein oman sarjasi. Ohjaaja on siellä tukemassa ja neuvomassa, jos et vielä ole ihan varma liikkeistä. Mysore-tunneilla ei ole tasoluokituksia, vaan kaikki tekevät omaa harjoitustaan ja ohjaaja kiertää avustamassa yksilöllisesti. Ja Mysore-tuntejahan on nyt kalenterissa entistäkin enemmän! Tervetuloa harjoittelemaan!

Seuraava intensiivikurssi:
Marke Murtomäki 11.9-13.9.
Teemana tasapainoasennot käsivarsilla – voiman lisääminen kehossa. Ilmoittaudu nyt!

Tulossa:
Seuraava alkeiskurssi 19.-20.9.2015
Ilmoittaudu nyt!
www.astangajyvaskyla.fi
Share
Tweet
Forward