Copy
Jyväskylän Astangajoogayhdistyksen jäsenkirje
 
Avaa kirje verkkoselaimessa

Vuodenvaihteen kurssit ja aikataulut

Hei kaikki astangajoogit! Lähestyvä joulukuu on jo tuonut muutoksia salin aikatauluihin. Susanna ja Jura ovat Intiassa, joten aamutunnit pyörivät toistaiseksi omatoimina. Ohjaajarintamalle kuuluu myös uutta: Anne ja Ailamari harjoittelevat ohjaamista ja tarjoavat muutaman ilmaisen tunnin joulu-tammikuussa. Tarkemmat aikataulut verkkosivuillamme!

Sami Mälkiän aamumysoret ja itsenäisyyspäivän pranayama + yin 3.-8.12.2016

Aamuopetusta kaipaamaan jäävät: nyt kipinkapin ilmoittautumaan Samin kurssille! Ilmoittautua voit marraskuun loppuun asti. Tarkemmat tiedot netistä.

Pikkujoulut 2.12.

Olette kaikki lämpimästä tervetulleita omatoimiseen kynttiläjoogaan perjantaina 2.12. klo 17. Harjoituksen jälkeen teetä ja nyyttäriherkkuja! Ilmoittautumislista salin seinällä.

Muistattehan kurssien ennakko-ilmoittautumisen!
Kiitoksia kaikille Frankin ja Merin kurssilla olleille – teitä olikin jopa odotettua enemmän! Pahoittelumme siis, jos varsinkin sunnuntaiaamun harjoituksessa Frank ei ehtinyt ihan kaikkia tarpeeksi huomioimaan. Tästä syystä muistattehan ilmoittautua kursseille ennakkoon. Näin saamme varmasti kurssit järjestettyä ja myös hankittua tarvittavan määrän apukäsiä ohjauksessa avustamaan.
P.S. Bela tulee taas tammikuussa! Mysore-intensiiviin enää ihan vain muutama paikka vapaana. Belan alkeis- ja alkeisjatkokurssikin on kiinnostava kokonaisuus. Vinkkaa myös viikonloppujen alkeiskursseista kaverille! 
www.astangajyvaskyla.fi
Share
Tweet
Forward


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Jyväskylän astangajoogayhdistys · Tanssisali Lutakko, Lutakon aukio 3 · Jyväskylä 40100 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp