Copy

Aquest any... 

Comencem un any nou i... què és el més típic? Alguns pensareu en raïm, altres en campanades, festa o no dormir. Però una cosa molt típica que acompanya els anys nous són els propòsits. Molts propòsits que enèrgicament volem dur a terme amb èxit i que, hem de reconèixer, ens molts casos perdem corda i no ho aconseguim. Anar al gimnàs, menjar més sa, no estar tant pendents del mòbil, deixar que els deures de plàstica els facin els nens tot i que a nosaltres ens encanti fer gratacels amb escuradents o circuits elèctrics mereixedors de formar part de l'estació espacial internacional. Com a AFA també hem començat l'any amb molts propòsits que esperem poder realitzar però que haureu d'esperar per conèixer. I vosaltres? Ja teniu la vostra llista de propòsits en marxa? 

De pel.lícula

Aquest any ens hem posat cinèfils i volem convertir la nostra rua de carnestoltes en una rua... de pel.lícula! Una comparsa on nens  i nenes podran disfressar-se del seu personatge de pel.lícula preferit i pares, mares, avis, àvies, etc. serem els encarregats de donar pas al meravellós i màgic espectacle que és el cinema. Crispetes, entrades,... No t'ho pots perdre! I si tens ganes de participar com a productor, guionista, decorador o encarregat de vestuari, entre altres, i optar a guanyar un Oscar, no ho dubtis! Escriu a:
espaifamiliesmilenari@gmail.com
 
Necessitem...
Com la majoria sabreu, la Festa de les Escoles és una festa que s'organitza cada any amb la col·laboració de les cinc AMPA i AFA del municipi. Una festa on totes les famílies de les escoles de Cardedeu poden gaudir d'un dia ple d'activitats. I com cada any, ja per aquestes èpoques, el grup de treball de la festa comença a bullir amb els preparatius. T'agradaria participar? Escriu a espaifamiliesmilenari@gmail.com i et direm com fer-ho. Necessitem la teva ajuda! 

Un gener per recuperar-se 

Després d'una època de no parar, d'anar amunt i avall, de grans tiberis i poc dormir, res millor que les vaques magres de gener per descansar, gaudir de les paneres del quinto solidari i agafar forces. 
Aprofiteu molt d'aquest mes que, tot i no tenir cap festa pel mig i tenir fama de ser molt costerut, també té coses amb les que gaudir! 
INFO PÍNDOLES 

Xerrades  

El passat 10 de desembre es va celebrar la primera xerrada organitzada conjuntament per totes les AMPA i AFA de Cardedeu que va tenir una molt bona acollida per part de les famílies. La xerrada, impartida per Anna Salvia, psicòloga en educació i salut sexual, va ser tot un èxit i va sorprendre a la majoria dels presents. Si no hi vau poder assistir no us preocupeu ja que estem treballant per poder seguir oferint més xerrades molt interessants. 
#malbaratamentalimentari0
Sabies que segons l'Agència Catalana de Residus es malbaraten 35kg de menjar per persona a l'any? El Nadal és l'època de l'any en la qual més aliments es compren. És el moment en el qual es realitzen àpats més abundants i es malbarata més volum d'aliments. Ara que han passat les festes, us convidem a fer en família un exercici per analitzar quant menjar es llença a casa i trobar maneres per sol.lucionar-ho. Us deixem un link amb consells que fomenten la participació dels petits de la casa en aquest procés. Us animeu a fer-ho? Fes clic aquí.
 
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © *|2019|* *AFA MIL.LENARI*, All rights reserved.
Rebreu aquest email ja que formeu part de l'AFA Mil.lenari.

Our mailing address is:
ESPAI FAMILIES - AFA MIL.LENARI
Pilar 72
Cardedeu
Cardedeu, 08440
Spain
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
ESPAI FAMILIES - AMPA MIL.LENARI · Pilar 72 · Cardedeu · Cardedeu, M 28001 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp