Copy
View this email in your browser

Opa zegt wat?

Sommigen van u vonden het gesprekje van opa en kleinzoon in mijn recente nieuwsbrief verwarrend. Ook vermoed ik dat, zodra het over geld gaat, de wenkbrauwen hier en daar wat eerder omhoog schieten dan de mondhoeken. Een luchtig schot voor de boeg was het, meer niet. Exit opa en zijn bijdehante kleinzoon, nu dan klare taal.
Natuurlijk krijgt u uw geld per omgaande terug als u daarom vraagt. Natuurlijk geef ik er de voorkeur aan dat u dat niet doet. Dat is zo evident dat ik er geen serieuze woorden aan hoef te wijden. 
Niet minder evident is dat geen mens er meer van baalt dan ik dat de geplande feestelijke Janssenbeton slotconcerten op de valreep niet door konden gaan. Over wat er nu verder nog mogelijk is kan ik het volgende zeggen. Concerten voor een publiek van dertig, met mondkapjes, looproutes, en ontsmet meubilair zal ik niet organiseren. De hopelijk tijdelijk heersende mode van online concerten is aan mij niet besteed.
Ik kan het nog niet over mijn hart verkrijgen de hele boel af te blazen. Resteert de hoop dat we ergens in de niet al te verre toekomst de concerten alsnog in de bedoelde vorm zullen kunnen plannen. Als alles weer mag, als de boot nog in mijn bezit is, als mijn linkerhand goed herstelt van de in het najaar te verwachten operatie. Dan. Heel graag.

Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © 2020 VOID Classics, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp