Copy
View this email in your browser

Wordt vervolgd

Op mijn harde schijf staan twee documenten genaamd ‘speellijst’. De speellijst database bevat 6379 rijen gegevens; 6379 keer speelde ik sinds augustus 1988 op een of andere plek een of ander stuk. Big data van een pianistenbestaan. De speellijst webpagina bevatte tot voor kort slechts de aankondiging ‘wordt vervolgd’. Normaal gesproken een verwachtingsvolle mededeling, maar of hier daadwerkelijk iets vervolgd ging worden viel te bezien.

Sinds kort stond er weer een bescheiden rijtje concerten op Janssenbeton. Nummer vijf zit bijna vol, dus we hebben er nog een Goldberg bijgezet.
Vervolgens werd ik gevraagd om volgende week een jonge collega te vervangen in de Waalse kerk in Amsterdam. Nog één keer terug in dezelfde Waalse kerk waar ik in 1988 mijn eerste live CD-opname maakte, en begon een speellijst bij te houden. Ik zeg hoe toevallig, maar als u zegt mooi symbolisch vind ik het ook best.
Op 23 mei 1990 nam ik (ook in de Waalse kerk) Hindemiths Ludus tonalis op. Op 16 februari speel ik die nog een keer in Den Bosch. Verder nog optredens in Bergen, Landgraaf en Doornenburg .
Best een aardig lijstje.
 

Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © 2019 VOID Classics, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp