Copy
View this email in your browser

Cultuurliefhebbers en deskundigen

Een week geleden hebben we in overleg met deskundigen moeten besluiten om de serie slotconcerten op Janssenbeton tot nader order uit te stellen. Uitstellen, niet aflasten.

Mocht u net als ik, zeker deze dagen, iets meer tijd op funda.nl doorbrengen dan strikt noodzakelijk, dan bent u misschien ook al gestuit op een 'Bijzonder fraaie munitieboot in het centrum van Amsterdam!
En dacht u misschien, mooie boel, die Janssen gaat er straks niet alleen vandoor met het astronomische bedrag waarvoor dat ding te koop ligt, maar ook nog eens met de bepaald aanzienlijke recette van zes uitverkochte maar nooit meer gegeven - want concertzaal verkocht - concerten. Normaal gesproken zou ik zeggen: niets is minder waar. Normaal gesproken is niet meer, we zeggen nu: er zijn drie scenario’s.

Eén. De boot wordt verkocht aan een cultuurliefhebber die bereid is de oplevering lang genoeg uit te stellen om mij de gelegenheid te geven alsnog een half dozijn inhaalslotconcerten ten beste te geven.
Twee. De boot wordt verkocht aan een cultuurliefhebber die bereid is om mij zelfs na oplevering op de inmiddels Devriesbeton gedoopte fraaie munitieboot de gelegenheid te geven alsnog een half dozijn inhaalslotconcerten ten beste te geven.
Drie. De boot wordt voorlopig niet verkocht, hetgeen mij de gelegenheid geeft alsnog een half dozijn inhaalslotconcerten ten beste te geven.

Zoals u ziet is er eigenlijk geen scenario denkbaar waarin die slotconcerten niet doorgaan. Ik voeg daar onmiddellijk aan toe dat de deskundigen het niet eens zijn over de haalbaarheid van scenario’s een en twee. Veel geld en te weinig cultuurliefhebbers. Of veel cultuurliefhebbers met te weinig geld. Sommigen menen zeker te weten dat scenario drie voor de hand ligt. Tegen deze zelfverklaarde deskundigen zeg ik: de eerste gegadigde had zich binnen enkele uren al gemeld. 
Kortom: haast u naar funda, kunt u alvast eens zien wat er achter die bordjes privé zoal schuil gaat, en plan uw bezoek!

Bootje te koop

Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © 2020 VOID Classics, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp