Copy
View this email in your browser

Wijn en mondkapjes

Dat zei ik dus jaren geleden al, zoals te zien in Haukje Heuffs documentaire Bach & beton, nu te bekijken op 2doc. Ik had het toen met mijn 'dus het eindigt nogal abrupt’ over de laatste fuga van Die Kunst der Fuge welteverstaan.

Aan abrupte eindes inmiddels geen gebrek, maar eerlijk gezegd ben ik er nog niet uit. Reken even mee. 621 reserveringen hadden we voor 6 stijf uitverkochte slotconcerten op Janssenbeton in maart. We mogen hier straks met zijn dertigen tegelijk binnen, inclusief personeel en mijzelf betekent dat 27 bezoekers voor precies 23 concerten. Doe ik er 2 op een avond ben ik in 2 weken klaar, ’s maandags vrij. Kan. Mits we de boel hier een beetje corona-proof krijgen, en wijn krijgt u sowieso niet, want veel teveel gedoe met die mondkapjes. Ik denk erover na, heus wel. Maar het woord anticlimax dringt zich op, en dat dan maal 23. Ik hoor graag wat u ervan vindt. 

De boot is vooralsnog niet verkocht, terwijl het toch werkelijk te geef is voor die prijs, zie funda. Dus, voordat ik u lastig val met vouchers en online streaming platforms, kijk ik de ontwikkelingen nog even aan.
Dan weet u dat vast.

 

Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © 2020 VOID Classics, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp