Copy
Aquest butlletí va dirigit als usuaris registrats a connecTerrassa

Novetats

  • Aquesta setmana hem incorporat a dos nous comerços a la Comunitat connecTerrassa, i n'hi haurà més els propers dies: Són el TEmàtic, botiga de tes del Carrer Nou de Sant Pere, i la parada del Mercat de la Independència Montse Carnisseria. Hem entrevistat a les seves propietàries al connecBlog. També hem ampliat la llista de col·laboradors del blog. Donem la benvinguda al Quim i la Sylvie de ViuLògic, que ens aportaran un contingut al mes sobre vida sana i menjar ecològic.

Si teniu un comerç i esteu interessats en formar part de connecTerrassa o voleu participar com a col·laboradors, podeu enviar-nos un mail a hola@connecterrassa.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres per explicar-vos el projecte.
Ana (TEmàtic): ‘He trobat la fórmula per lligar la meva passió pel dibuix amb els tes: les tasses personalitzades’

La personalització dels productes, el DIY i la passió pel dibuix passen a formar part de l’oferta de la botiga TEmàtic. Ens en parla l’Ana, la seva propietària, en aquesta ENTREVISTA que li hem fet.
Gemma (Montse Carnisseria): 'Agraden molt els nostres pastissets de carn'

En aquesta ENTREVISTA, la Gemma de ‘Montse Carnisseria’, ens parla dels més de 40 anys d’història d’aquesta parada del Mercat, i ens recomana alguns dels seus productes estrella, com els pastissets de carn i els talls argentins. També ens explica com utilitzen el Whatsapp en el negoci.

 
Quan comprem, decidim la societat que volem

Molt contents d'anunciar els tercers col·laboradors del connecBlog: En Quim i la Sylvie, de la botiga ViuLògic, ens parlaran sobre temes relacionats amb la vida sana i el menjar ecològic, sempre pensant en els interessos dels consumidors de Terrassa. Comencen aquesta setmana amb tota una declaració d'intencions.

Properament...

Al lorooooo!!;-) Estem a punt a punt de llançar la connecAgenda, un espai on podreu trobar informació sobre tallers, xerrades, presentacions de llibres,... tot el què organitzen els comerços de la ciutat com a serveis complementaris al seu propi negoci. Si teniu un comerç i organitzeu aquest tipus d'actes o en coneixeu algun i ens el voleu recomanar, no dubteu a dir-nos-ho a hola@connecterrassa.cat. Us adjuntem una caça de pantalla del primer esborrany amb el que estem teballant. Ja falta poc!!
Share
Tweet
Forward
Share
+1

Comerços associats a connecTerrassa

unsubscribe from this list    update subscription preferences