Copy
Østrup Turridning:
Nyhedsbrev december 2015
 
Gi' en ridetur i julegave

Vi har vinterlukket, men du kan alligevel give en ridetur i julegave. Køb et gavekort til en ridetur i 2016, der vil gi' den forventningsfulde modtager en fantastisk oplevelse, som vil blive husket. Klik ind på vores hjemmeside og bestil et julegavekort.
Rideture i 2016

Vi har planlagt en række rideture t
il næste år, og her er en liste med weekendture og andre længere ture:

Museumsturen den 17. april
Gourmetweekend den 22. - 24. april
- Rideweekend den 29. april - 1. maj
- Riderejse Sydfyn den 5. maj - 8. maj
- Pinse-riderejse den 14. maj - 16. maj
- Vikingeturen den 3. - 5. juni
- Rideweekend den 10. - 12. juni
- Rideweekend den 17. - 19. juni
- Riderejse Sydfyn den 9. - 12. august
- Rideweekend den 26. - 28. august
Vikingeturen den 9. - 11. september
Museumsturen den 18. september
Gourmetweekend 23. - 25. september
Rideweekend den 7. - 9. oktober

Du kan også se turene i vores kalender, som løbende vil blive opdateret. Her er dagsturene Islandskabsturen og Strandturen til Faldsled og andre ture også vist. Hvis du vil med på en af turene på listen og i kalenderen, eller hvis du har et ønske om at ride på et andet tidspunkt, så send en mail til turridning@oestrup.dk eller ring på 42402298.
Rideture på Island i 2016

Der er stadig enkelte ledige pladser på rideturene med startdatoerne den 19. juli, 1., 9., 16. og 24. august. Du kan finde flere informationer om rideferierne på Nordlandet med Steini og Eva-Lena på vores side om Island
Ridelejre i sommerferien 2016

Også næste år holder vi ridelejre i sommerferien fra uge 27 til 31. Det er en god ide at bestille plads i god tid, da der tidligere år har været rift om pladserne. Læs mere om lejrene her og se ruter og billeder fra denne sommers ridelejre her
Få et minde om din sidste tur
 
Billeder og rute optaget med vores Tour Guide App har fået et nyt udseende, som er bedre at se på mobile enheder. Du kan se et eksempel herHvis du har været på tur i 2014 eller 2015 og gerne vil se billederne fra din tur igen i det nye format, så send en mail til turridning@oestrup.dk og skriv hvornår du var afsted, og vi sender et link så du kan genopleve din tur med Østrup Turridning.
Share
Forward
Copyright © 2015 Østrup Turridning


Frameld dig Nyhedsmail    Opdater din indstillinger 

Email Marketing Powered by Mailchimp