Copy
Hestene slapper af i vintersolen ved Østrupgård:

Nyhedsbrev - januar 2015
 
Kære ryttere og hestevenner!

Igen i år har Østrup Turridning nye og anderledes rideoplevelser på programmet: Læs her om Riderejse Sydfyn, om vores nye Seniorklub og om Powerride.
Riderejse Sydfyn
Vi rider over 4 dage - en rejse gennem smuk natur med fantastiske udsigter, godt rideterræn, historiske landskaber med gravhøje og gamle herregårde, samt til stranden og bade med hestene. Heste og ryttere indkvarteres på konfortable hø-hoteller undervejs. Der er planlagt 3 ture i maj og august - læs mere her.
Powerride
- for dig, der har mod på noget vildt og grænseoverskridende. Vi rider i højt tempo, en dagstur på godt 35 km og skifter heste undervejs. På en del af turen skal du ride med håndhest. Der er ture den 
30. maj og 19. september - ring eller skriv og hør nærmere.
Børnelejre
Der er børnelejre i skolernes sommerferie i ugerne 27-31, hvor uge 29 er for mindre børn. Vi lægger vægt på gode rideoplevelser og hjemlig hygge og tryghed for børnene. Der er allerede en del tilmeldinger, så hvis du har ønske om at komme en bestemt uge, så er det tiden at bestille. Forældre må gerne deltage, hvis de får lov af deres børn...
Seniorklub
I år opretter vi en Seniorklub. Vi rider vores stabile islændere en smuk tur en time hver torsdag formiddag. Det koster 170 kr pr. gang, og man betaler kun for de gange, man kommer. Du skal regne med at bruge en halv time både før og efter turen, hestene skal fanges og sadles og efter ridning skal der selvfølgelig også være tid til en kop kaffe og hyggesnak. Ring eller skriv, hvis du vil med i klubben - første gang er torsdag den 9. april 11.00.
Island
Der er allerede mange tilmeldinger til Islandsturene i år, og vi har på nuværende tidspunkt fuldt booket på to af turene. Der stadig er ledige pladser på turen der starter den 21. juli samt på turene i august. Hvis du overvejer at tage med os til Island, så er det nu du skal vælge tur og tilmelde dig. Ture er kvalitet til en meget fornuftig pris. Se mere på vores side om Island.
Rideferie i Andalusien
I uge 40 kan du komme med på rideferie i Andalusien. Du bor i vores hus i El Burgo og rider i naturparken Sierre de las Nieves. Islændere kan ikke leve i det Sydspanske klima, men vi rider på velredne, velopdragne og fremadgående spanske heste i et meget smukt og bjergrigt område. Prisen er fra 4.000,- kr afhængig af deltagerantal (max 7 personer). Se mere på vores side.
Husk at Østrup Turridning har mange andre aktiviteter igang: Faste ridehold tirsdag og torsdag eftermiddag, heldagsridning på Islandskabsturen, 3 timers ridning og historie på Museumsturen, samt weekendture bl.a. i form af Vikingeturen og Gourmetweekend. Derudover har vi plads i kalenderen til rideture, der er tilpasset lige det, du har lyst til.
Østrup Turridning
v. Dorte Mehr og John Flint
Østrup 32, 5600 Faaborg
www.oestrup.dk
turridning@oestrup.dk
Mobil 42402298

Copyright © 2015 Østrup Turridning
Tak for din interesse i rideture på islandske heste.

Frameld dig Nyhedsmail    Opdater din indstillinger 

Email Marketing Powered by Mailchimp
Share
Tweet
+1