Copy
Avem deosebita plăcere de a vă invita să participați la Gala Premiilor Comunității Băcăuane, eveniment caritabil de top ce reunește anual 250 de personalități și membri marcanți ai comunității de afaceri și ai societății civile locale. 
Vă invităm să faceți parte din marea familie a celor care înțeleg cât de important este să-ți oferi contribuția la construirea unei comunități sănătoase și unui mediu social echitabil, benefic atât celor prosperi cât și categoriilor defavorizate.
   De 15 ani Gala Premiilor Comunității Băcăuane evidențiază și recunoaște public eforturile făcute de persoane, firme, ONG-uri și instituții publice pentru dezvoltarea comunității locale și pentru implicare socială.
   In același timp Gala urmărește strângerea de fonduri pentru susținerea programelor sociale, medicale și educaționale ale FSC adresate unui număr de peste 6.000 beneficiari din județul Bacău. 


19 Mai 2016, orele 18:00, 
Pavilionul de evenimente Levisticum!

Pentru companii și oameni de afaceri evenimentul reprezintă o extraordinară ocazie de:
  •     a susține financiar programele socio-medicale adresate celor mai săraci copii și bătrâni din județul Bacău;
  •    a vă promova și a petrece o seară deosebită alături de elita spiritului caritabil din comunitatea băcăuană, personalități și membrii marcanți ai comunității de afaceri și ai societății civile.

Puteți alege între următoarele pachete de sponsorizare:
Sponsor de Diamant cu o contribuţie de 3000 euro;
Sponsor de Aur cu o contribuţie de 1500 euro;
Sponsor de Argint cu o contribuţie de 1000 euro;
Sponsor pentru o contribuție de 250 de euro;


Click pentru mai multe informatii referitoare la avantajele pachetelor de sponsorizare.

Termenul limită pentru confirmări este: 10 Mai 2016
*Pentru confirmarea și încheierea contractului de sponsorizare până pe 19 aprilie vă oferim un bonus special:
       - pentru pachetele diamant, aur, argint: un loc în plus la eveniment, sau un set de 50 de felicitări hand-made de Paște;
       - pentru pachetul sponsor de bază: o reducere de 30 de euro, sau un set de 30 de felicitări hand-made de Paște;
Detalii și confirmări la: Ionuț Chiriță, coordonator, tel/fax: 0234.585658; mobil: 0728028082; e-mail:  departamentpr@fsc.ro; 

Obiectivul Galei din acest an:
Incasările şi fondurile obţinute la acest eveniment sunt destinate susținerii programelor sociale oferite de FSC unui număr de peste 900 de copii și peste 1000 vârstnici din zonele rurale extrem de sărace ale județului Bacău. Pentru ei zilele sunt lipsite de culoare, își trăiesc viața în umbra cenușie a lipsurilor de tot felul, a inegalității șanselor, a bolii și suferinței.

Cu ajutorul dumneavoastră vom colora existența acestor oameni, vom readuce zâmbetele pe chipuri și bucuria în suflete. Vom oferi copiilor un curcubeu de oportunități pentru viitor, iar bătranilor un cer senin sub care să-și trăiască ultimii ani!

Vă așteptăm!

 
Copyright © 2016 Fundatia de Sprijin Comunitar, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp