Copy

Ultimele două zile pentru depunerea de proiecte în runda de finanțare ”Investiții pentru comunități durabile”

Miercuri 13 iulie ora 16:00 este termenul limita la care se pot depune aplicatiile pentru runda de finantare “Investitii pentru comunitati durabile” lansata de Fundatia de Sprijin Comunitar Bacau in parteneriat cu Fundatia Vodafone Romania.

Prin aceasta runda de finantare, cei doi parteneri  doresc sa sustina proiecte derulate de organizatii neguvernamentale, din comunitati mici, in domeniile educatiei si serviciilor sociale.

Proiectul “Investitii pentru comunitati durabile” face parte din Programul Strategic de Investiție în Mediul Rural, pe care Fundaţia Vodafone România îl derulează în toate județele țării și care susține dezvoltarea de proiecte în domeniile educaţiei şi serviciilor sociale necesare categoriilor defavorizate din satele şi oraşele mici din România.

Cine poate aplica?

Asociatii si Fundatii inregistrate sau care activeaza in comunitati mici, cu pana la 30.000 de locuitori din judetele Iasi, Galati, Neamt, Vaslui, Bacau, Botosani, Suceava, Vrancea. Proiectele propuse trebuie sa aiba loc  in comunitatile sus mentionate.

Ce fel de proiecte sunt eligibile?

In cadrul acestei runde de finanțare sunt eligibile proiectele care oferă doar servicii sociale și educaționale de bază pentru copii, tineri și bătrâni defavorizați social, economic sau fizic: 
-         Educație: renovare și dotare cu echipamente pentru instituții de învățământ (creșe, grădinițe, școli etc.), activități tip after-school, alte servicii menite să îmbunătățească accesul la educație al copiilor și tinerilor defavorizați.
-        Servicii sociale: centre de zi, servicii de îngrijire și de îngrijire la domiciliu rezidențiale, cantine sociale etc. 

Vă rugăm să țineți cont că enumerarea acestor exemple de proiecte este strict exemplificativă și nu restrictivă!

Care sunt condițiile finanțării?

Finanțările se acordă pe baza depunerii unor cereri de finanțare care se completează conform cererii de finanțare și bugetului disponibile AICI si se transmit în perioada 23 iunie – 13 iulie 2016, ora 16:00, în format electronic, pe e-mail la adresa fundraising@fsc.ro
·   Fiecare proiect individual va fi finanțat în limita a 36.000 lei, urmând ca aplicantul să contribuie la bugetul total al proiectului cu minim 10% din valoarea finanțării.
·   Proiectele se vor desfășura în perioada 8 august 2016 – 31 mai 2017. Perioada de implementare a proiectelor este de maxim 10 luni.
· Proiectele propuse trebuie să respecte in totalitate regulamentul rundei de finanțare 

Contact:
Pentru mai multe detalii și informații ne puteți contacta la telefon: 0733935947, sau la adresa de e-mail: fundraising@fsc.ro, persoana de contact Gabriela Dragu, expert program.

Copyright © 2016 Fundatia de Sprijin Comunitar, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp