Copy
Sprankelkinderen Nieuwsbrief - 2014 nr.1
Bekijk de online versie

Sprankelnieuwsbrief voorjaar 2014

Dit keer in de nieuwsbrief:

  • Geluksmarkt 12 april
  • Informatieavond hoogsensitiviteit
  • Ik Leer Leren
  • Koningsdag vrijmarkt Schelpenhof
Op de hoogte blijven van wekelijkse nieuwtjes en tips? Volg Sprankelkinderen op Facebook en Twitter:
Facebook
Twitter
Website
Email
Wij hebben 2 locaties:

Leidschenveen
Stekelbaarssingel 21
2492 ME Den Haag

Berkel en Rodenrijs
Havenstraat 133
2652 BS Berkel en Rodenrijs

Stuur door

Sprankelend voorjaar!

Welkom bij de eerste nieuwsbrief van 2014 van Sprankelkinderen. We hebben niet stil gezeten de afgelopen tijd. In deze uitgave een korte terugblik en een vooruitblik naar de komende activiteiten.

Veel leesplezier! 

Geluksmarkt 12 april

Aanstaande zaterdag is er in de bibliotheek van Leidschenveen in het kader van de week van het geluk een geluksmarkt. Sprankelkinderen is hier aanwezig met een kraam. Kom langs om jouw geluksedelsteen te pendelen, een beschermengeltje uit te zoeken en natuurlijk voor informatie over hoogsensitiviteit en kindercoaching. Ook is de orthomoleculair therapeut van Res-Novare aanwezig om uitleg te geven wat voeding voor invloed heeft op hoe gelukkig je je voelt. Kijk voor meer informatie en de andere activiteiten op de website van de Bibliotheek Leidschenveen.

Informatieavond hoogsensitiviteit, omgaan met hoogsensitieve kinderen

Op 4 maart organiseerde Sprankelkinderen in het CJG Leidschenveen een informatieavond over hoogsensitiviteit. De avond is goed bezocht en er zijn veel enthousiaste reacties binnengekomen. Veel herkenning en stof om over na te denken, en natuurlijk in actie te komen!
Heb je de informatieavond gemist of ben je op zoek naar meer persoonlijke tips, meld je dan aan voor de workshop hoogsensitiviteit. Kijk voor meer informatie en data op de website.

Ik Leer Leren

De training Ik Leer Leren is snel in opkomst. Steeds meer scholen, ouders en kinderen zien de waarde van deze, relatief voordelige, training. De resultaten van de kinderen op school verbeteren na het volgen van de training snel en zichtbaar. Wat wil je nog meer?! Heeft uw kind ook moeite op school, met concentreren, huiswerk maken, leren voor een toets, faalangst of gewoon geen zin? Kijk dan voor meer informatie op de website en meld snel aan of maak een afspraak voor een gratis intake en kennismakingsgesprek Ik Leer Leren!

Koningsdag vrijmarkt Schelpenhof

26 april vieren we dit jaar koningsdag. Op het Schelpenhof in Leidschenveen wordt net als voorgaande jaren een grote vrijmarkt gehouden, met leuke activiteiten voor kinderen, muziek en natuurlijk vele kraampjes en kleedjes. Ook Sprankelkinderen is weer van de partij met een sprankelende kraam met o.a. edelstenen. Kom jij ook langs?
Laat kinderen weer sprankelen!
Copyright © 2014 Sprankelkinderen. Alle rechten voorbehouden.
Wil je de nieuwsbrief niet langer ontvangen, klik dan hier om je uit te schrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp