Copy
Sprankelkinderen Nieuwsbrief - 2014 nr.2
Bekijk de online versie

Sprankelnieuwsbrief najaar 2014

Dit keer in de nieuwsbrief:

  • Sprankeltraining
  • 10 tips voor opvoeden hooggevoelige kids
  • Ik Leer Leren
  • Webshop Sprankelkinderen
Op de hoogte blijven van nieuwtjes en tips? Volg Sprankelkinderen op Facebook en Twitter:
Facebook
Twitter
Website
Email
Wij hebben 2 locaties:

Leidschenveen
Stekelbaarssingel 21
2492 ME Den Haag

Berkel en Rodenrijs
Havenstraat 133
2652 BS Berkel en Rodenrijs

Stuur door
Aanmelden nieuwsbrief

Hoor de wind waait door de bomen

Brrrr.. de blaadjes waaien van de bomen, de regenlaarzen kunnen weer uit de kast, het is duidelijk herfst. Maar ook in de herfst blijven we sprankelen! Hoe we dat doen? Met alle activiteiten die de komende tijd op de planning staan. Lees er meer over in deze nieuwe sprankelnieuwsbrief.

Sprankeltraining, voor weerbaarheid en zelfvertrouwen

Op zoek naar een weerbaarheidstraining, maar geen zin in een drukke training in een grote groep? Volg dan de Sprankeltraining!
De Sprankeltraining is een sociaal-emotionele weerbaarheidstraining en is geschikt voor (gevoelige) kinderen die meer zelfvertrouwen willen krijgen, zich zekerder en weerbaarder willen voelen en steviger in hun schoenen willen staan. De training vindt plaats in groepjes van maximaal 4 kinderen, zodat er voldoende aandacht gegeven kan worden aan ieder kind. De training kan ook individueel gevolgd worden.
De eerstvolgende groepstraining start op maandag 27 oktober en er is nog een plekje vrij! Meer informatie over de Sprankeltraining vind je hier.

10 tips voor het opvoeden van hooggevoelige kids

Op 6 oktober gaf Sprankelkinderen in samenwerking met het CJG een informatieavond over het omgaan met hoogsensitieve kinderen. Deze avond werd georganiseerd in het kader van de Week van de opvoeding met als thema 'ik tel tot 10'. De aanwezige ouders kregen uitleg over wat hooggevoeligheid inhoudt en (stiekem iets meer dan) 10 tips voor het opvoeden van hooggevoelige kinderen. De avond was volgeboekt en daarom gaan we op herhaling!
Ben jij of is je kind hooggevoelig en / of wil je meer over dit onderwerp te weten komen? Meld je dan nog snel aan voor de informatieavond op maandag 27 oktober (19.30 uur in CJG Ypenburg). Dit kan door mij een email te sturen.
Ben je op zoek naar meer persoonlijk advies, meld je dan aan voor de workshop hoogsensitiviteit.

Ik Leer Leren

Vijf weken geleden begon ik de training Ik Leer Leren met vier nieuwsgierige leerlingen. Vanavond was alweer de laatste les en wat hebben de kinderen veel opgestoken over hun eigen leerstijl en strategie, over concentratie en motivatie en over hoe te plannen en organiseren. Woensdag 19 november start weer een nieuwe reeks van de training. Heeft uw kind moeite op school, met concentreren, huiswerk maken, leren voor een toets, faalangst of gewoon geen zin? Kijk dan voor meer informatie en de startdata op de website of maak een afspraak voor een gratis intake en kennismakingsgesprek Ik Leer Leren!

Webshop Sprankelkinderen

Op het moment zijn we hard aan het werk met het opzetten van een webshop van Sprankelkinderen, de Sprankelshop! Hierin worden straks allerlei producten aangeboden waar je weer van gaat sprankelen, zoals edelstenen, (kinder)boeken over bijvoorbeeld hoogsensitiviteit, ondersteunende middelen zoals Bach Rescue en natuurlijk sprankelende cadeau-artikelen. Wordt vervolgd!
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Laat kinderen weer sprankelen!
Copyright © 2014 Sprankelkinderen. Alle rechten voorbehouden.
Wil je de nieuwsbrief niet langer ontvangen, klik dan hier om je uit te schrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp