Copy
Leimaus 2016 suunnistusleiri 6.6.-9.6.2016
View this email in your browser
Leimaus 2016 - Ikaalinen

Uutiskirje, 12.4.2016
 
Ilmoittautuminen päättyy 19.4.
 
Päivät pitenevät ja kesä sekä Leimaus 2016 leiri Ikaalisten Kylpylässä lähestyy. Leimausleirin ilmoittautuminen sulkeutuu tiistaina 19.4. Tällöin leiri-ilmoittautumisissa tulee olla osallistujan henkilötiedot, taso suunnistusharjoituksissa ja haluttu majoitustaso. Ilmoittautumisten sulkeuduttua leirin järjestäjä varmistaa ilmoittautumisten majoitustason riittävyyden seuroittain ja tarjoaa tarvittaessa muita vapaina olevia vaihtoehtoja. Toteutuneen majoitustason mukaisten lopullisten leirimaksujen eräpäivä on 9.5.2016.
 
Ilmoittautumisten tilanne 12.4. Ilmoittautujia pyydetään huomioimaan että kaikkiin majoitustasoihin vapautuu mahdollisesti pieni määrä paikkoja ilmoittautumisen sulkeutuessa peruutusten johdosta.

Ilmoittautumiset Leimaus 2016

leiriläinen

ohjaaja

yhteensä

kapasiteetti

Hotellimajoitus

835

214

1049

1112

Lomahuoneisto

454

115

569

512

Lattiamajoitus

157

48

205

 

Telttamajoitus

54

19

75

 

Asuntovaunu/asuntoauto

23

12

35

 

Ei majoitusta

21

8

29

 

Yhteensä

   

1962

 
 

Huomioi mahdollisuus majoittumiseen jo ennen leiriä
 
Moni seura on esittänyt kiinnostusta majoittua Leimausleirin majoituksessa jo leiriä edeltävän sunnuntain ja maanantain välisen yön välttääkseen turhaa matkustamista edellispäivän SM-keskimatkalta. Tätä tarvetta varten ilmoittautumisjärjestelmässä voi valita myös tämän ylimääräisen yön. Leiriläiset pyritään majoittamaan tällöin samaan huoneeseen kuin leirin myös aikana. Lisävuorokauden hinta on 55€/hlö hotellissa ja 50€/hlö huoneistomajoituksessa sisältäen maanantain hotelliaamiaisen ja lounaan. Myös pelkkä maanantain hotellitasoinen lounas on mahdollista varata etukäteen hintaan 15€/hlö.
 
Leirin aikana harjoituksiin tapahtuvien bussikuljetusten järjestelyjä varten pyydetään seuroja, joilla on bussi leirin aikana käytettävissä kuljetuksiin ilmoittamaan siitä järjestäjille.
 
Leirin ilmoittautumismahdollisuuksissa on ollut virheellisesti tähän asti auki mahdollisuus ”Ohjaaja-Pro”. Pro-ryhmä kulkee leirillä oman aikataulunsa mukaisesti kisajärjestäjien tarjoamien ohjaajien valmentamana eikä seuroittain, joten tähän ilmoittautuneet ohjaajat tullaan siirtämään sarjaan ”Ohjaaja-Teho”, jotta nämä ohjaajat voivat kulkea oman seuransa mukana ja toimia heidän ohjaajinaan. Järjestäjät tulevat kuitenkin kutsumaan muutamia entisiä huippusuunnistajaidoleita toimimaan myös Pro-ryhmän ohjaajina heidän niin halutessaan.
 
Leiriohjelma täydentyy
 
Leimausleirin tasokuvaukset on julkaistu nettisivuilla:
http://leimaus2016.iknv.fi/leiriohjelma
 
Oheisohjelmana leirillä tulee olemaan mm. ohjattuja ja omatoimisia liikunnallisia aktiviteetteja, ohjaajien aamujumppa joka aamu, Kylpylän vesitropiikkikäynti ja ohjattuja kädentaitoja. Lisäksi Kylpylän alueen Frisbeegolf-rata ja uimarannan Aquapark ovat leiriläisten vapaassa käytössä. Kylpylän alueelle avataan myös uusia geokätköjä leirin kynnyksellä. Ti-Ti nallen talo avaa ovensa perheen pienimmille poikkeuksellisesti maanantaina 6.6. Lisäksi leirillä otellaan perinteinen sählyturnaus ja Mainingin juhlatilat avaavat ovensa leiriläisten limudiscoon keskiviikkona. Lisätietoja oheisohjelmista ja niiden vaatimista varusteista tiedotetaan ennen leiriä.
 
Leirin ratamestarityöt ovat nyt loppusuoralla, merkittäviä muutoksia alkuperäisiin suunnitelmiin ei ole tehty. Erityistä iloa ratamestariryhmän johtaja Jukka Pohjosessa tuotti syksyn ja alkutalven aikana kartoitettu uusi alue Kylpylästä luoteeseen, jossa leiriläiset pääsevät nauttimaan upeista rinnesuunnistusradoista Ari Anjalan tekemällä kartalla.
 

Lisätietoja leirin ohjelmasta ja kuvaukset suunnistusharjoituksista löytyvät www-sivuiltamme.

Leimausleiri sosiaalisessa mediassa

Leimaus Facebookissa: https://www.facebook.com/Leimaus-1590515937894960

Leimaus Twitterissä: https://twitter.com/Leimaus

Seuraavassa uutiskirje ilmestyy helmikuun puolivälissä.
 

Leimaus 2016 perustiedot

Järjestäjä: Ikaalisten Nouseva-Voima ry

Ajankohta: Ma 6.6. - To 9.6.2016

Sijainti: Ikaalisten Kylpylä, Ikaalinen.

 
Copyright © 2016 Nouski, Kaikki oikeudet pidätetään.


Haluatko vastaanottaa tällaisia viestejä?
Voit päivittää asetuksesi tai peruuttaa tilauksesi

Email Marketing Powered by Mailchimp