Copy
Jämsek Oy | Uutiskirje
Eikö viesti näy oikein? Katso selainversio

OSAAMISEN KEHITTÄMISTÄ JA OSAAVAA TYÖVOIMAA


Olemme Jämsekistä saaneet kulkea monen mielenkiintoisen yritystarinan rinnalla myös kuluvana vuonna. Yrityksiä on perustettu edellisen vuoden tahtiin noin 80, joista on syntynyt seudulle arviolta 100 uutta työpaikkaa. Omistajavaihdosneuvonnan avulla on toteutettu kolme yrityskauppaa ja sijoittumispalvelujen kautta Mänttä Pump Worksille löydettiin sopivat tilat Myllymäestä. Yrityksille on järjestetty monenlaisia tilaisuuksia, joihin on osallistunut n. 430 yrittäjää ja yhteistyökumppania.

Osaava työvoima ja osaamisen kehittäminen ovat olleet merkittävässä roolissa kuluvan vuoden aikana ja ensi vuoden puolella palaamme käytännön toimenpiteissä, mikäli kehittämishanke etenee suunnitellusti. Korkeakouluopinnot ovat olleet vahvasti esillä ja toivomme kovasti, että kartoituksen perusteella tehdyt opintotarjonnat innostavat. Yrityskummitoiminta on saanut hyvää palautetta ja myös ensi vuonna Jämsän seudun yrityksillä on mahdollisuus hakea asiantuntijaverkostosta neuvoa oman toiminnan tueksi. Samoin jatkamme Kasvu Open –yhteistyökumppanina ja toivotamme seutumme yritykset tasavallan presidentin vientipalkinnonkin saaneeseen yritysten sparrausohjelmaan mukaan.

Seudun yritysten verkostohankkeisiin, kansainvälisyyden ja markkinoinnin kehittämiseen olemme saaneet vajaat 300.000 € kehittämisrahoitusta. Yhteistyötä ja käytännön toimenpiteitä jatkamme ensi vuoden puolella samoin kuin monipuolista Invest in Jämsä –markkinointia. Yritysinvestoinnit ovat olleet maltillisia, mutta kasvusuunnassa.

Jämsek kiittää yrittäjiä ja verkostokumppaneita kuluvan vuoden yhteistyöstä. Tapaamisiin yrityskehittämisen parissa jälleen ensi vuonna!

Toimitusjohtaja Ulla Haggrén, puh. 040 526 1393

OPISKELE KASVATUSTIEDETTÄ JÄMSÄSSÄ? 

 
Jämsek tekee yhteistyötä avointen korkeakoulujen kanssa. Tavoitteena on järjestää korkeakouluopintoja Jämsässä. Tammikuussa alkavat tulevaisuudentutkimuksen opinnot. Haku kasvatustieteisiin on auki parasta aikaa (31.12.2018 asti) : linkki hakemukseen. Syksyllä 2019 ovat käynnistymässä psykologian ja liiketalouden opinnot. 
 

OSAAVA JÄMSÄ
 

Työelämän osaamistarpeet ovat muuttumassa ja kilpailu osaavasta työvoimasta kiristyy. Osaava Jämsä -hankkeessa on tarkoitus rakentaa paikallinen työnantajaverkosto, jonka tuella osaavan työvoiman rekrytoinnit helpottuvat, työnantaja ja paikkakuntamielikuva paranee ja puolisoiden työllistyminen helpottuu. Hanke vahvistaa Jämsekin roolia yritysten osaamisen kehittämisessä ja rekrytoinnin tukena. Hankkeen rahoituksesta neuvotellaan tammikuussa Keski-Suomen liiton kanssa.

Lisätietoja verkkosivuiltamme >>
 

HUIPPUSPARRAUSTA JA KONTAKTEJA
- OLISIKO NYT SINUN VUOROSI?

 
Keski-Suomen kasvupolku starttaa maaliskuussa. Hakijoiden joukosta valitaan mukaan 15 yritystä, jotka jatkavat Kiitoratapäiviin tapaamaan liike-elämän asiantuntijoita ja saamaan maksutonta sparrausta omaan kasvusuunnitelmaansa. Jämsek on jälleen mukana Kasvupolun kumppanina.
Hae mukaan 24.2.2019 mennessä!

3D-TULOSTUSTAPAHTUMA JÄMSÄSSÄ
 

Haluatko tietää lisää 3D-tulostuksesta ja kokeilla 3D-mallin suunnittelua käytännössä? Tervetuloa 3D-tulostustapahtumaan 5.2.2019 klo 15.00 Paunun koululle! Maksuttomassa työpajassa tutustutaan 3D-tulostukseen asiantuntijan opastuksella ja lopuksi pienryhmissä suunnitellaan ja tulostetaan 3D-malli. Työpajaan mahtuu max 20 hlöä. Ilmoittaudu mukaan!
Tykkää meistä niin saat nopeasti ajankohtaista tietoa yritystilaisuuksista!
Seuraa meitä myös Twitterissä
Klikkaa Jämsään!
Copyright © 2018 Jämsek Oy

Jämsek Oy | Seppolantie 5 | 42100 Jämsä | www.jamsek.fi

Peruuta uutiskirjeen tilaus   Muokkaa tietojasi

Uutiskirjeen tietosuojaseloste

Email Marketing Powered by Mailchimp