Copy
Jämsek Oy | Uutiskirje
Eikö viesti näy oikein? Katso selainversio

ORGANISAATIOUUDISTUS TUO MUKANAAN MUUTOKSIA


Jämsän kaupunginvaltuusto päätti kokouksessaan 2.12.2019 § 7 organisaatiouudistuksesta ja uuden elinvoimatoimialan perustamisesta. Jämsekin kannalta päätös merkitsee Jämsek Oy:n toiminnan purkamista vaiheittain osaksi elinvoimaorganisaatiota.

Päätöksen mukaan yrityspalvelu- ja aluekehittämistehtäviä hoitava henkilöstö siirretään liikkeenluovutusperiaatteita noudattaen perustettavalle Jämsän kaupungin elinvoiman tulosalueelle elokuuhun 2020 mennessä. Tulosalueella tuotetaan yritysneuvontaan, alue- ja kaupunkikehittämiseen, edunvalvontaan ja kehittämishankkeisiin sekä toimialan hallintoon liittyviä palveluja. Elinvoimatoimialaa tulee johtamaan virkaan valittava elinvoimajohtaja.

Yhtiön muu henkilöstö siirretään Jämsän kaupungin yleishallintoon perustettavalle matkailu ja viestintä -tulosalueelle 1.1.2021. Tulosalueella tuotetaan Jämsän kaupungin neuvontaan, markkinointiin, tiedotus- ja suhdetoimintaan sekä matkailuun liittyviä palveluja. Tulosaluetta johtaa viestintäjohtaja.

Jämsek Oy:n toiminnan kannalta vuosi 2020 tulee olemaan poikkeuksellinen yhtiön henkilöstön siirtyessä vaiheittain Jämsän kaupungin palvelukseen. Muutoksista huolimatta yritysneuvontaa ja kehittämistyötä tehdään muutosvaiheessa entiseen tapaan. Yrityksen perustamisneuvontaa, toimivien yritysten kehittämisneuvontaa, sijoittumismarkkinointia, yritystapahtumia, edunvalvontaa, kehittämishankkeiden valmistelua ja hankehallinnointia tullaan tekemään samanaikaisesti organisaatiouudistuksen edellyttämien toimenpiteiden kanssa. Muutokset ottavat aikansa, Jämsän kaupungin aito tahtotila kuitenkin on yritysten toimintaedellytysten turvaaminen ja parantaminen uuden elinvoimaohjelman ja organisaation kautta.  

Lisätietoja: Marko Leppänen, p. 040 747 7719

OSAAJAKSI JÄMSÄÄN?
Työ ja tekijät kohtaavat
 

Tekijät kohtaavat -rekrytointitapahtuma järjestetään 27.1.2020 Jämsässä Jokivarren puukoululla klo 13-17.

Tapahtumassa kohtaavat työ, tekijät ja koulutus. Työnantajia on ilmoittautunut jo yli 20 ja mielenkiintoisia työhaasteita tarjoavat mm. UPM, Jyki, Patria ja Jämsän SOTE-alan työnantajat.

Onko yritykselläsi töitä tarjolla? Ilmoittaudu mukaan! Lue lisää >>

Lisätietoja: Petteri Koskinen, p. 040 184 2276, petteri.koskinen@jamsek.fi

KEHITTÄMISPÄIVÄ KIINTEISTÖN OMISTAJILLE JA YRITTÄJILLE
 

Kiinteistön omistajille ja yrittäjille pidettiin yhteinen kehittämisiltapäivä 28.11.2019 Ruotsulan Hovissa. Jämsek teki syksyllä toimitilojen kehittämiskyselyn, jonka yhteenvetoa käytiin tilaisuudessa läpi. Lisäksi kiinteistön omistajien ja yritysten kanssa ideoitiin yhteisiä toimintatapoja, joilla voitaisiin saada uusia vuokralaisia Jämsän keskustan tiloihin. Keskustelussa nousi muutamia ideoita esille, joiden pohjalta kokoontumisia ja ideointia jatketaan helmikuussa. Tavoitteena on saada yhteistä toimintaa keväälle 2020. 
Lue lisää >>

MATKA 2020 -MESSUT
- Olemme mukana
 

Matkamessuilla vierailee vuosittain yli 50 000 kuluttajaa ja lähes 20 000 matkailualan ammattilaista. Osallistumme messuille Lakeland - Visit Jyväskylä -yhteisosastolle yhdessä Jämsän kaupungin ja Himoslomien sekä Jyväskylän seudun matkailuyrittäjien kanssa. Messut ovat avoinna yleisölle 17.-19.1.2020. Tervetuloa vierailemaan osastolle 6k1!

Jämsekin toimisto on kiinni 23.-29.12.2019
Tykkää meistä niin saat nopeasti ajankohtaista tietoa koulutuksista ja tilaisuuksista Tykkää meistä niin saat nopeasti ajankohtaista tietoa koulutuksista ja tilaisuuksista
Seuraa meitä myös Twitterissä! Seuraa meitä myös Twitterissä!
Copyright © 2019 Jämsek Oy

Jämsek Oy | Seppolantie 5 | 42100 Jämsä | www.jamsek.fi

Peruuta uutiskirjeen tilaus   Muokkaa tietojasi

Uutiskirjeen tietosuojaseloste

Email Marketing Powered by Mailchimp