Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.

VEGO - nieuwsbrief 2

 
Wat een mooi voorjaar, beste mensen! Het begon al tijdens het BrinQer toernooi dat al een tijdje achter ons ligt, wat was het gezellig druk. Ook het Gré Reezigt toernooi, de traditionele start van het tennisseizoen, kon rekenen op mooi weer. De competities zijn weer in volle gang en staan garant voor mooie partijen.
 
Sinds kort hebben we een pinapparaat in het clubhuis. Behalve betalen kun je ook je eigen KNLTB pas opwaarderen. Natuurlijk blijft contante betaling voorlopig ook mogelijk maar ons streven is om contante betaling dit jaar uit te faseren. Dit is veiliger voor de bardienst die ’s avonds dan niet meer met contant geld over straat hoeft te lopen.
 
Om Park Malkenschoten als geheel beter op de kaart te zetten en elkaar te versterken, zijn we dit jaar begonnen met regelmatig overleg met alle ‘bewoners’ van de Dubbelbeek. Te denken valt aan gezamenlijke inkoop, het gezamenlijk organiseren van activiteiten. De eerste staat gepland in eind augustus. Wordt vervolgd dus.
 
Ik wens iedereen veel tennisplezier toe de komende tijd, Jan de Jong

Wat het gravel verluistert


Herkent u het volgende tafereeltje? U zit net lekker in de wedstrijd en bent bezig aan een leuke rally. Na een fraaie bal in de hoek van de tegenstander denkt u hem met de volgend bal een mooi punt te kunnen ontfutselen. Maar dan klinkt vanaf de zijkant ergens uit een tennistas de bekende Nokia tune.
Telefoonterreur
 

Groot onderhoud "Tennisforce"
 

Eind februari was het tijd voor groot onderhoud. Een klus van totaal 3 dagen. De weergoden waren ons goedgezind. De banen zijn weer klaar voor een mooi tennisseizoen. 
Groot onderhoud

Nieuws van de TC
 

Het is een drukke periode voor de technische commissie, dit staat voor de deur Vego open, Clubkampioenschappen, competities.. Maar..de technische commissie is nog steeds opzoek naar ondersteuning... Jij misschien? Nieuws van de TC

Van de redactie.....
 

Aan het feit dat de nieuwsbrief later uit is gekomen dan oorspronkelijk is gepland, kun je afleiden dat het wat meer voeten in aarde heeft gehad dan we oorspronkelijk hadden aangenomen.... van de redactie

Tenniskamp JEUGD
14-15 juni

Ben je gek op tennis en wil je je tennismaatjes beter leren kennen? Kom dan naar het tenniskamp bij VEGO! In het weekeinde van zaterdag 14 juni en zondag 15 juni staat er van alles op stapel. Naast tennisles en –wedstrijdjes zijn er heel veel andere activiteiten die we voor je in petto hebben Meer weten


 

Club van 100
 

Ook dit jaar is er weer een groep enthousiaste leden die zich heeft aangemeld bij de club van 100. Zij hebben een vrijwillige bijdrage geleverd tussen de € 50,- en € 100,- waarmee we extra voorzieningen kunnen aanschaffen. Club van 100

Ouder-kind toernooi
13 juli

Nog voor de zomervakantie is er het ouder-kind toernooi. Als lid kun je met een ouder/verzorger  of samen met je kind de strijd aangaan tegen andere ouder-kind combinaties.  Eén van beide moet lid zijn van VEGO.  Zet alvast in je agenda: zondag 13 juli! Meer informatie is binnenkort te lezen op de website van VEGO.
 
Tennisvereniging VEGO
Dubbelbeek 10
Apeldoorn
055-5331398
info@tvvego.nl

www.tvvego.nl
www.twitter.com/tvvego