Copy

VEGO - nieuwsbrief 5


Beste Vegoleden,

Er is een boel bedrijvigheid bij Vego. Hoogste tijd om jullie even bij te praten. En.... we staan zelfs in de krant! Kortom genoeg reden voor even een korte update in november. 
                                    

 

Algemene leden vergadering
 

Noteer in je agenda, de algemene ledenvergadering van 8 december. Een officiële uitnodiging met programma volgt. O.a. zal worden besproken: nieuw bezetting diverse commissies, contributie 2015, bardiensten. Kortom wij hebben jouw mening en stem nodig. 4 november hebben jullie hier al een kort bericht over ontvangen.
 

Dikke brokken dubbeltoernooi

Met Sinterklaas in aantocht, hebben we een cadeautje voor jullie! Een extra ingelast toernooi voor alle leden boven de 18 jaar. We noemen het 'Dikke Brokken dubbeltoernooi', aangezien de komst van Sinterklaas hand in hand gaat met deze overheerlijke brokstukken speculaas. Deze ontbreken dan ook zeker niet! Natuurlijk vergezeld met een heerlijk kopje koffie/thee of warme chocomelk. Wanneer: Vrijdag 21 november Hoe laat: 19.00 - 23.00 uur Kosten deelname: 5 euro
Meedoen?

Uitwisseling Ugchelen - VEGO

Er was volop belangstelling voor de uitwisseling met Ugchelen. Dit keer kwam Ugchelen op bezoek bij VEGO. Ook de weergoden waren gunstig gezind prachtig weer. Maar vooral ook weer leuk een leerzame tennis. Zeker voor herhaling vatbaar!

Onderhoud banen

 
Zonder dat je het waarschijnlijk weet… Maar er is weer heel hard gewerkt om de banen weer in topconditie te brengen. Met een aantal vrijwilligers is het ook dit keer weer gelukt. En wat fijn dat het nu nog mooi weer is dat is dubbel op feest.
Bekijk de foto's
 

Dat mag wel in de KRANT!!


En dat is gelukt zoals jullie hebben gelezen. Het is toch fantastisch hoe gedreven de jeugd (en senioren) druk zijn met het inzamelen van lege flesjes en blikjes. Afgelopen zaterdag zelfs opzoek gegaan naar flesjes en blikjes in de omgeving. We hebben er zelfs (nu al) de krant mee gehaald! We hebben nog tot a.s. zaterdag dan kan de balans worden opgemaakt.
 

Snerttoernooi

Bijzonder mooi weer voor de tijd van het jaar. Heerlijk traditionele snert van Gre (er was meer dan genoeg), roggebrood met spek! Leuke partijen gespeeld. Gezellige drukte.
Tennisvereniging VEGO
Dubbelbeek 10
Apeldoorn
055-5331398
info@tvvego.nl

www.tvvego.nl
www.twitter.com/tvvego