Copy

VEGO - nieuwsbrief 2
 

Van de voorzitter:

Het seizoen 2015 is al weer geruime tijd “onderweg” en ik ben zo vrij om even een kleine persoonlijke evaluatie met jullie te delen. Zoals ik heb aangegeven in de ALV van maart richten we als VEGO ons vizier heel duidelijk op de toekomst. De afgelopen maanden hebben we in eerste instantie gewerkt aan het op volle sterkte krijgen van de verschillende commissies en we zijn daar goed in geslaagd. Vele nieuwe jonge gezichten geven de commissies weer nieuw elan. Nieuw elan gaat ook gepaard met nieuwe, frisse ideeën die helaas niet meteen begrepen worden. Kritiek voert dan de boventoon. Kritiek is oké als het opbouwende kritiek is en we voelen ons ook helemaal niet te goed om bepaalde zaken terug te draaien. Jammer genoeg is het regelmatig negatieve kritiek die, als men iets verder kijkt, vermeden had kunnen worden. Een simpel telefoontje of het aanspreken van de verantwoordelijke personen binnen de commissie, waarop men kritiek heeft doet vaak wonderen. Ik roep iedereen dan ook op het bestuur c.q. de commissies de kans te geven die ze verdienen. De letters van VEGO staan niet voor niets voor de woorden Voor Elkanders Genoegen Opgericht. Er zijn de laatste maanden tal van fantastische initiatieven geweest, die heel duidelijk aangeven dat we op de goede weg zijn. We zijn er echter nog lang niet, maar gezien al die initiatieven en al die zaken die nog op stapel staan ben ik absoluut niet benauwd voor onze toekomst. We gaan ervoor en laten we er allemaal ook voor staan.

Gert Methorst

Even kennismaken met - ERAN MACHIELS
 

Omdat in de VEGO nieuwsbrief nog niet veel aandacht is besteed aan hert rolstoeltennis,  hebben we een kort interview gehouden met één van hen, namelijk Eran Machiels, nu bijna 19 jaar oud.
Lees het interview met Eran

Nieuws van de TC

De laatste stand van zaken rondom, voorjaarscompetitie, woensdagavondcompetitie, najaarscompetitie, clubkampioenschappen.
Lees verder

ACTIE - maak kennis met tennis

Na de succesvolle najaarsactie van vorig jaar heeft VEGO besloten weer een actie te organiseren om nieuwe leden te werven. Dit keer: Maak kennis met tennis voor maar 49,50! Wat krijgt het nieuwe lid hiervoor? Vier maanden lidmaatschap (van juni tot en met september) en drie tennisclinics van anderhalf uur onder leiding van trainers Joost en Marko. De clinics staan gepland op vrijdag 5 juni, vrijdag 3 juli en vrijdag 5 september. Van half acht tot negen uur. Een mooie kans om uit te proberen of tennis wat voor iemand is en om kennis te maken met VEGO. Besluit iemand het hele jaar lid te willen blijven dan zijn de kosten in totaal 75 euro (inclusief KNLTB-pas). Ken je iemand die wellicht interesse heeft? Meld deze actie dan!  Het is bij uitstek de gelegenheid om laagdrempelig kennis te maken met de mooie sport tennis! Meer informatie en aanmelden (tm 29 mei as) op www.tvvego.nl.
ACTIE

Vrijwilligers gezocht....

Door persoonlijk omstandigheden moeten we helaas afscheid nemen van onze penningmeester Guido van Eggermont. Ook zoeken we een nieuwe voorzitter van de Jeugdcommissie. Richard Oudbier heeft per onmiddellijke ingang zijn functie neergelegd. Vego is opzoek naar jou! Alle hulp is welkom.
Meer weten
 

Vacature: schoonmaker

Vego is per direct opzoek naar een schoonmaker voor het clubhuis voor enkele uren per week. Uren en tijden in overleg, tegen vergoeding. Meer informatie of interesse neem dan contact op met Gert Methorst via voorzitter@tvvego.nl of via 06- 55815069

Club van 100

De club van 100 bestaat uit leden van vego die gezamenlijk middelen bijeenbrengen om zaken aan te schaffen of plannen te realiseren , waar de penningmeester geen geld voor heeft.Het getal 100 verwijst naar de guldenstijd, toen de “contributie” 100 gulden bedroeg. - See more at: http://tvvego.nl/actueel/club-van-100#sthash.VgDaPuq8.dpuf
De club van 100 bestaat uit leden van vego die gezamenlijk middelen bijeenbrengen om zaken aan te schaffen of plannen te realiseren , waar de penningmeester geen geld voor heeft.Het getal 100 verwijst naar de guldenstijd, toen de “contributie” 100 gulden bedroeg.
Meer weten of lid worden?

Hulp gezocht: tennismuur

 
Binnenkort is het zover. De start van de bouw van de tennismuur. Het projectteam heeft al veel zaken kunnen regelen (aan materialen, financiën en projectleiding) en dat is bijna voldoende om ervoor te zorgen dat voor de zomervakantie de muur staat.
Meer weten?

Competitiebijdrage....

Zoals ik al vermeld heb in mijn bijdrage aan deze nieuwsbrief voelen wij ons als bestuur  niet te groot om fouten toe te geven.
Zo hebben we kunnen constateren dat de inning van de competitie bijdrage bijna ontaardde in een soap. - See more at: http://tvvego.nl/actueel/vegoband-clubblad/nieuws-over-de-competitie-bijdrage#sthash.7il2HO7M.dpuf
Zoals ik al vermeld heb in mijn bijdrage aan deze nieuwsbrief voelen wij ons als bestuur  niet te groot om fouten toe te geven. Zo hebben we kunnen constateren dat de inning van de competitie bijdrage bijna ontaardde in een soap.... Lees meer over de correctie rondom de
competitiebijdrage
 

Vechtparencompetitie

De vechtparencompetitie 2015 is, zoals de laatste jaren gebruikelijk, weer aarzelend op gang gekomen. Er is inmiddels op twee avonden gespeeld, de meest recente op 2 mei jl. Door allerlei omstandigheden (blessures, vakanties, verjaardagen e.d.) gingen een aantal wedstrijden niet door. - See more at: http://tvvego.nl/actueel/vegoband-clubblad/vechtparencompetitie#sthash.vzwz6e0d.dpuf
De vechtparencompetitie 2015 is, zoals de laatste jaren gebruikelijk, weer aarzelend op gang gekomen. Er is inmiddels op twee avonden gespeeld, de meest recente op 2 mei jl. Door allerlei omstandigheden (blessures, vakanties, verjaardagen e.d.) gingen een aantal wedstrijden niet door...
Lees meer

Open VEGO 14-21 juni

Vego organiseert in de week van 14 - 21 juni het open VEGO heb jij je al opgegeven? Het zou cool zijn als we ook dit jaar weer voldoende deelnemers hebben. |
Inschrijven?
 

Hans Bosch: over Voor Elkanders Genoegen Opgericht

Over de auteur Hans Bosch 1961, "Oudere jongere", getrouwd met Petra, vader van drie "jongere ouderen". Ondernemende fiscalist en docent. Passie voor alles wat leesbaar is. Gek op eten, drinken en sport (kijken)
Lees de blog

Clubkampioenschappen nieuwe stijl

Zoals jullie al hebben kunnen lezen, hebben we dit jaar de clubkampioenschappen in een nieuw jasje gestoken.  Voor een sneller spel is gekozen voor de opzet om te starten met 2-2 in elke set. Bij een netservice die in is, wordt doorgespeeld en bij 40-40 wordt er gespeeld om het winnende punt. De derde set wordt gespeeld als tie-break. Ook is het nieuw dat er op donderdag gestart wordt. De finaledag is op zondag. De organisatie van de clubkampioenschappen heeft dit besloten op basis van de ervaringen in eerdere jaren.  Het voordeel is dat er op elke speeldag meer reuring is op de banen en het park, dus meer gezelligheid, en dat je als je eventueel twee wedstrijden op een dag moet spelen, dat minder slopend is. Als organisatie zijn we ervan overtuigd dat dit een positief effect heeft op het aantal deelnemers, de gezelligheid en het toernooi in zijn geheel. We dagen iedereen uit om het te ondervinden!
Inschrijven

Geef je nu op voor het Tenniskamp 2015

Na het enorme succes in voorgaande jaren, organiseren we ook dit jaar (13 en 14 juni) weer een tenniskamp voor de jeugd van TV VEGO. Er staan weer leuke activiteiten op het programma. Het belooft weer een sportief en gezellig weekenden te worden. Meer weten en/of alvast opgeven? Je vind er allen over op de website.
Meer informatie

Wat het gravel fluistert

Toen de redactie mij vroeg of ik nog een gravelstukje had voor de mei editie, moest ik wel even diep nadenken. Er schoot mij niet zo gauw iets te binnen wat vermeldenswaard  was. Toen ik echter alle gebeurtenissen van de afgelopen maanden de revue liet passeren, realiseerde ik mij dat er wel degelijk bijzondere gebeurtenissen hadden plaatsgevonden. ..
Lees alles over de bijzondere gebeurtenissen bij vego
Tennisvereniging VEGO
Dubbelbeek 10
Apeldoorn
055-5331398
info@tvvego.nl

www.tvvego.nl
www.twitter.com/tvvego