Copy
Årets iværksætterpris går til Café Noer's :: Jobcentret tilbyder rekruttering :: Iværksættercafé 7. april 2016 :: Workshop for bygge- og anlægsvirksomheder :: 6 ugers iværksætterforløb :: Gratis Google workshops :: Eksportseminar om Balkan :: Ny formand for Næstved Erhvervsforening
View this email in your browser

ÅRETS IVÆRKSÆTTERPRIS 2016 GÅR TIL CAFÉ NOER'S

Ægteparret Tina og Kim Noers populære café i Jernbanegade i Næstved har netop modtaget årets iværksætterpris for på kort tid at have etableret en succesrig og populær detailvirksomhed i stadig vækst med et koncept baseret på kvalitet.
- Vi er stolte. Og så er vi overraskede, for vi har jo bare bygget butikken op omkring det, vi selv godt kan lide. Vi vil gerne have ordentlig service og ordentlig kvalitet, og det har vist sig, at det er der en masse andre, der også gerne vil have, siger Tina Noer.
Udover den kombinerede butik og café, som startede i 2013, så har Noer's for nylig åbnet et større køkken på Indre Vordingborgvej for at have kapacitet nok til en voksende forretning med mad ud af huset.
Bag den årlige prisuddeling står Rådgiverforum Næstved, Næstved Erhvervsforening og Næstved Erhverv. 
BESØG CAFÉ NOER'S HJEMMESIDE

JOBCENTRET TILBYDER REKRUTTERING

Virksomhederne i Næstved beskrev i den seneste undersøgelse fra Dansk Industri, at de ikke var tilfredse med Jobcentrets indsats. Nu har et nyt tilbud til Næstveds virksomheder imidlertid på under et år opnået 100 procents succesrate – og har skabt 20 ekstra arbejdspladser.
- Vores kerneopgave er at få ledige borgere i arbejde. Det gør vi ved at hjælpe virksomhederne med alle de basale opgaver, der opstår, når man gerne vil ansætte en ny medarbejder. Nogle virksomheder udskyder ansættelsen af en ny medarbejder og løber hellere lidt hurtigere selv, hvis de for eksempel ikke har erfaring med eller tid til processen, fortæller virksomhedskonsulent Mathilde Sjølander Andresen fra CAM, Center for Arbejdsmarked i Næstved Kommune.
Helt konkret tilbyder Jobcentret at skrive stillingsannoncen, udvælge kandidater, hente referencer og holde interviews med ansøgerne. Virksomheden får typisk tre-fire udvalgte ansøgere, som Jobcentret vurderer er bedst egnede til stillingen.
HJÆLP TIL REKRUTTERING? LÆS MERE HER

Hør om de 6 mest populære taktikker i forhandling, bliv inspireret og mere klar på, hvem du sidder overfor, så I begge kan få den bedste handel. Oplæg af Jesper Husen, projektleder i Vækstfabrikkerne. Jesper har tidligere arbejdet i Berlingske Media, Computer City og Dansk Supermarked, som bla. salgschef.
Det er gratis at være med, og du møder andre erfarne iværksættere. Alle deltagere bliver efterfølgende inviteret til at være med i Næstved Erhvervs lukkede gruppe for iværksættere på LinkedIn.
LÆS MERE OG TILMELD DIG HER

Gratis workshop for bygge- og anlægsvirksomheder 7. april 2016

Innovationsnetværket Femern Bælt inviterer virksomheder inden for bygge og anlæg til gratis workshop om den ressourceeffektive virksomhed. Arrangementet er en tre timers intensiv workshop, der forbedrer konkurrencefordelene i forbindelse med deltagelse i Region Sjællands større bygge- og anlægsprojekter.
Læs mere og tilmeld dig den gratis workshop.

Har du startet virksomhed eller overvejer du? Tilmeld dig vores 6 ugers iværksætterforløb

I samarbejde med Business Faxe Copenhagen tilbyder Næstved Erhverv et undervisningsforløb for iværksættere i foråret og et igen i efteråret. Kurset løber over seks onsdage og giver dig input til at skrive en god forretningsplan. Du får et godt netværk og værktøjer til at opstarte og drive virksomhed.
Læs mere og tilmeld dig forårets iværksætterforløb.

Kom i gang med din virksomheds online tilstedeværelse - tilmeld dig gratis workshop 

Næstved Erhverv tilbyder i samarbejde med Google gratis workshops i fem moduler til dig, der gerne vil gøre din virksomhed mere synlig online, men synes, det kan være svært at få taget hul på. Din virksomhed skal høre hjemme i Næstved kommune. Du kan tilmelde dig et enkelt modul eller alle fem - det er op til dig.
Læs mere og tilmeld dig en eller flere workshops.

Mød handelscheferne fra ambassaderne i Centraleuropa og Balkan - måske et nyt eksportmarked for din virksomhed?

Tirsdag den 5. april kl. 8.30 - 13.00 afholder Eksportrådet, Væksthus Sjælland, Dansk Erhvervsfremme og Sorø Erhverv et eksportseminar om mulighederne i Centraleuropa og Balkan - et marked med 87 mio. potentielle kunder.
Seminaret er gratis for alle virksomheder i Region Sjælland.
Læs mere og tilmeld dig eksportseminaret.
Indehaver af konsulentvirksomheden T2 Management, Torben Johansen, er valgt som ny formand for Næstved Erhvervsforening. Torben Johansen driver på niende år konsulentvirksomhed, og tidligere har han blandt andet været direktør for den skandinaviske del af den tyske virksomhed Wagner, der producerer udstyr til overfladebehandling.

Ny formand for Næstved Erhvervsforening

Det bliver 60-årige Torben Johansen, der fremover sætter dagsordenen for Næstved Erhvervsforening. Han afløser Torben Larsen, der gennem de sidste fjorten år har lagt et stort engagement i foreningen og blandt andet har formået at samle de fem lokale erhvervsforeninger fra de fem tidligere kommuner i en ny og stærk, samlet organisation - en ikke helt let opgave. Formandsskiftet skete på foreningens generalforsamling onsdag den 16. marts 2016, hvor Torben Johansen blev valgt uden modkandidater. Næstved Erhverv sender en stor tak for det gode samarbejde til Torben Larsen og hilser Torben Johansen velkommen i stolen.

NÆSTVED ERHVERV
 

–  det lokale erhvervslivs indgang til Næstved Kommune

–  vejleder iværksættere og virksomheder om forretningsudvikling

–  åbner døre til netværk, mentorordninger og spændende arrangementer

–  tilbyder sparring om ejerskifte

--------------------------------------------------------------------------------------------------


Arrangementer :: Aktuelle udbud fra Næstved Kommune :: Sagsbehandlingstider

Næstved Erhverv · Teatergade 6 · 4700 Næstved · Tlf. 55 88 55 44
ne@naestvederhverv.dk · www.naestvederhverv.dk

Copyright © 2016 Næstved Erhverv, All rights reserved.