Copy
Sådan finder du pengene :: Næstved ligger i centrum af væksten :: Succes Online efterår 2016 :: Konference for fremsynede produktionsvirksomheder :: Stormøde om byggeprojekter i Næstved :: Status på Femern Bælt :: Iværksættercafé torsdag den 24. november 2016
View this email in your browser
Følg Næstved Erhverv på Facebook
Følg Næstved Erhverv på LinkedIn

DU HAR IDEEN --- SÅDAN FINDER DU PENGENE

Vi kender det allesammen. Enhver virksomhed, uanset branche og størrelse, får på et tidspunkt brug for ny kapital. Udfordringen ligger i at få et overblik over mulighederne og i at få taget hul på processen.
Næstved Erhverv og en række samarbejdspartnere slår derfor dørene op for en Kapitaldag for virksomheder i Region Sjælland.
Dagen byder på inspirerende talere, diskussion i workshops, networking og adgang til at komme i kontakt med udbydere af kapital. Det foregår i Ny Ridehus, Grønnegade 10, 4700 Næstved, onsdag den 23. november 2016, kl. 14.00-18.15.  Deltagelse er gratis.

HENT DIN INVITATION

NÆSTVED LIGGER I CENTRUM AF VÆKSTEN

Jakob Nørr har været medlem af Næstved Erhvervs bestyrelse siden etableringen i 2013. I det daglige er Jakob Nørr økonomidirektør i amerikanske Emersons marine-division, som har hovedsæde i Næstved. Divisionen er specialister i at styre og overvåge tanke ombord på skibe og er verdensledende på sit felt.
– Næstved har en god beliggenhed midt på Sjælland. Om få år, når Femern-broen kommer, så ligger vi midt i et af de største vækstområder i Nordeuropa, og om vi skal til København eller Hamborg vil ikke betyde noget, siger Jakob Nørr.

LÆS ARTIKEL

Gratis kursusrække: 
Succes Online efterår 2016

Næstved Erhverv, ZBC og Næstved Cityforening holder i samarbejde med Google, Erhvervsstyrelsen, Dansk Industri, FDIH m.fl. kursus i digital markedsføring hver tirsdag aften i november 2016. Kurset afholdes i afsluttede moduler, og du kan tilmelde dig det antal moduler med de emner, som passer til din virksomheds behov.
Husk at fortælle det til din nabo - vi glæder os til at se dig!

Læs mere og tilmeld dig her.

Konference for fremsynede produktionsvirksomheder

Invest in Denmark og Innovation Centre Denmark inviterer til industri-konference på Navitas, Århus Universitet, torsdag den 3. november 2016 kl. 9.30 - 17.00. Konferencen handler om digitalisering og automatisering af industriel produktion. Talere og paneldeltagere inkluderer repræsentanter fra: Atos IT Solutions, Kamstrup, Boston Consulting Group, Teknologisk Institut og KUKA Industrial Robots.
Det vil være muligt at booke møder og drøfte internationaliseringsmuligheder med repræsentanter fra Danmarks innovationscentre i Silicon Valley, Seoul, Sao Paulo, Shanghai, München, New Delhi og Tel Aviv. Deltagelse er gratis med et no show-fee på kr. 300,-

Læs mere og tilmeld dig her.  

Invitation til stormøde om byggeprojekter i Næstved

Næstved Kommune, Næstved Erhvervsforening og Næstved Erhverv slår dørene op for et møde, der skal gøre os alle klar til 2017. Mødet handler blandt andet om Næstved Kommunes anlægsbudget for 2017. Mødet holdes på ZBC, Handelsskolevej 3, 4700 Næstved, torsdag den 3. november 2016, kl. 16.30-19.00. Tilmelding inden 1. november 2016. Deltagelse er gratis.

Hent din invitation her.

Status på Femern Bælt

Torsdag den 10. november 2016 holder Innovationsnetværk Femern Belt (IFB) årsmøde med temaet “Hvad kan vi nå inden byggestart?”. Mødet holdes hos Ressource City, Maglemølle 31, 4700 Næstved kl. 13-16. Deltagelse er gratis. Tilmelding via email til netværksleder Marianne Meyer Jakobsen fra Tænketanken DEA på mmj@dea.nu

Læs mere her.  

Iværksættercafé torsdag den 
24. november 2016 kl. 19-21

Kom og få fif og tricks til networking v/ Torben Johansen, T2-management og formand for Næstved Erhvervsforening. Mød andre iværksættere og få idéer og inspiration til udvikling af din virksomhed. Det foregår i Vækstfabrikken Næstved, Toldbodgade 8, mødelokalet i stueetagen, 4700 Næstved fra kl. 19.00-21.00. Iværksættercafé er henvendt til nye virksomheder 0-4 år. Deltagelse er gratis.

Læs mere og tilmeld dig her.
ÉN INDGANG - HJÆLP TIL SMIDIG SAGSBEHANDLING. KLIK HER
GRATIS HJÆLP TIL REKRUTTERING? KLIK HER
AKTUELLE UDBUD FRA NÆSTVED KOMMUNE

NÆSTVED ERHVERV A/S
 

–  det lokale erhvervslivs indgang til Næstved Kommune

–  vejleder iværksættere og virksomheder om forretningsudvikling

–  åbner døre til netværk, mentorordninger og spændende arrangementer

–  tilbyder sparring om ejerskifte

--------------------------------------------------------------------------------------------------


Arrangementer :: Aktuelle udbud fra Næstved Kommune :: Sagsbehandlingstider :: Én Indgang

Næstved Erhverv A/S · Teatergade 6 · 4700 Næstved · Tlf. 55 88 55 44
ne@naestvederhverv.dk · www.naestvederhverv.dk

Copyright © 2016 Næstved Erhverv, All rights reserved.