Copy
Byggesagsbehandlere får god feedback :: Plads til flere virksomheder i Ressource City :: Ambitiøse iværksættere søges :: Udviklingshus indviet
View this email in your browser

BYGGESAGSBEHANDLERE FÅR GOD FEEDBACK 

Næstved Kommunes byggesagsbehandlere opnår gode resultater i de brugerundersøgelser, der sendes ud til virksomhederne, hver gang en erhvervsbyggesag er blevet afsluttet. 72% er tilfredse eller meget tilfredse med den samlede oplevelse af deres byggesagsforløb.
LÆS HELE ARTIKLEN HER

PLADS TIL FLERE VIRKSOMHEDER I RESSOURCE CITY

Store virksomheder som tyske Reiling og Ragn Sells har allerede etableret sig på den gamle Maglemølle Papirfabrik ved havnen i Næstved. Men der er plads til flere på det store område, der i dag går under navnet Ressource City.

LÆS HELE ARTIKLEN HER

AMBITIØSE IVÆRKSÆTTERE SØGES TIL KURSUSFORLØB

Iværksættere, der deltager i kursusforløb, har større sandsynlighed for overlevelse end andre. Har du en iværksætter i maven, eller har du netop startet virksomhed, så tilmeld dig forårets iværksætterforløb.  

Hvis du er iværksætter i Faxe eller Næstved og synes, at der er meget at sætte sig ind – alt fra jura og økonomi til markedsføring, så kan du stadig nå at tilmelde dig forårets iværksætterforløb, som udbydes i et samarbejde mellem Business Faxe Copenhagen og Næstved Erhverv.

Som deltager på Iværksætterforløb 2016 bliver man bl.a. introduceret til værdiskabelse af sit produkt, håndtering af kunder, markedsføring, sociale medier, jura, økonomi og meget mere.

Læs også: Ung iværksætter anbefaler deltagelse i Iværksætterforløb

Er du iværksætter, enten i opstartsfasen eller allerede med forretning, så tilmeld dig forløbet med det samme - der er få ledige pladser. Det foregår på Industrivej 2 i Rønnede en gang om ugen i seks uger i maj og juni. Prisen er kr. 1.250,- ex. moms for det samlede forløb inkl. forplejning. OBS: Sidste frist for tilmelding er i dag, mandag den 25. april 2016.

HEPS! JEG SKYNDER MIG AT TILMELDE MIG

UDVIKLINGSHUS INDVIET

Igangsætter Mona Hvid holdt i går indvielse af det nye UdviklingsHus Fuglebjerg, som er et erhvervsfællesskab med seks kontorer. Huset er blevet til i et samarbejde mellem Fuglebjerg Bibliotek, Næstved Erhvervsforening, Maglemølle Erhvervspark og Mona Hvid. Allerede inden Næstveds borgmester Carsten Rasmussen klippede snoren, havde tre virksomheder lejet sig ind.
- Huset er et resultat af fælles sund fornuft. Vi skal bruge ressourcerne bedre, lære af hinanden på tværs, og hvis vi skal udvikle os, så kan vi lade vores vanetænkning forstyrre, når vi arbejder sammen på tværs, siger Mona Hvid om ånden i det nye udviklingshus oven på biblioteket i Fuglebjerg.
Mona Hvid står ikke stille i to minutter og vil hermed gerne invitere alle fra lokalområdet til cafe den 28. april kl. 19 i UdviklingsHuset, Byagervej 1, 4250 Fuglebjerg.
ÉN INDGANG - HER FÅR DU HJÆLP TIL SMIDIG SAGSBEHANDLING
GRATIS HJÆLP TIL REKRUTTERING? KLIK HER
AKTUELLE UDBUD FRA NÆSTVED KOMMUNE

NÆSTVED ERHVERV
 

–  det lokale erhvervslivs indgang til Næstved Kommune

–  vejleder iværksættere og virksomheder om forretningsudvikling

–  åbner døre til netværk, mentorordninger og spændende arrangementer

–  tilbyder sparring om ejerskifte

--------------------------------------------------------------------------------------------------


Arrangementer :: Aktuelle udbud fra Næstved Kommune :: Sagsbehandlingstider :: Én Indgang

Næstved Erhverv · Teatergade 6 · 4700 Næstved · Tlf. 55 88 55 44
ne@naestvederhverv.dk · www.naestvederhverv.dk

Copyright © 2016 Næstved Erhverv, All rights reserved.