Copy
600 arbejdspladser på vej i Næstved :: Kapitaldag: Sådan finder du pengene :: Succes Online om SEO og kommunikation :: Husk at tilmelde dig vores nytårskur 2017
View this email in your browser
Følg Næstved Erhverv på Facebook
Følg Næstved Erhverv på LinkedIn

STOR KAPITALDAG: SÅDAN FINDER DU PENGENE

For at klæde virksomhederne bedre på mht. de mange former for finansiering, der i dag er mulige, afholdt Næstved Erhverv i samarbejde med Væksthus Sjælland, Vækstfonden, Capnova og Næstved Erhvervsforening en stor kapitaldag onsdag den 23. november 2016.
Mange virksomheder er ikke klar over det væld af muligheder for finansiering, der findes. Traditionelt går man i banken for at låne penge til sit projekt, men når banken siger nej, hvor går man så hen? Ifølge en ny opgørelse går de fleste danske virksomheder til familien for at låne penge - eller de giver simpelthen op.
Nye finansieringsmåder, som for eksempel crowdfunding, er i fremmarch, og på kapitaldagen fik endnu flere virksomheder øjnene op for de mange nye muligheder.  

LÆS ARTIKEL

600 ARBEJDSPLADSER
PÅ VEJ I NÆSTVED

Projektdirektør Johnny Ålbæk Jensen fra Møller & Devicon har været medlem af Næstved Erhvervs bestyrelse siden 2014. Møller & Devicon ligger i Sandved og producerer store industrimaskiner til fremstilling af farmaceutiske og medicinaltekniske produkter.
Johnny Ålbæk Jensen synes, det er vigtigt at udnytte momentum i forbindelse med, at Udlændingestyrelsen og VUC begynder at bygge deres nye domiciler i Næstved til næste år.
– Der vil flyde en masse nej-hatte rundt, og de vil brokke sig over alt det byggeri. Men når man flyver op i helikopteren, så vil man kunne se 600-700 nye arbejdspladser inde midt i Næstved by. Det gavner handels- og restaurationsmiljøerne, og fordi der også er tale om mange nye uddannelsespladser, så vil de nye byggerier faktisk også gavne industrien og bygge- og anlægssektoren. Fordi vi får lettere adgang til veluddannet arbejdskraft, siger Johnny Ålbæk Jensen.

LÆS ARTIKEL

SEO og kommunikation: 
Succes Online efterår 2016

I alliance med landets førende digitale eksperter udbyder Næstved Erhverv i samarbejde med ZBC fem gratis moduler i digital markedsføring. Vi er nået til sidste modul, som handler om, hvordan man skriver tekster, der giver en bedre placering i søgemaskinerne.

Det foregår tirsdag den 29. november 2016 kl. 16-20 på ZBC, Handelsskolevej 3, 4700 Næstved.

Husk at fortælle det til din nabo - vi glæder os til at se dig!

Læs mere og tilmeld dig her.

Husk at tilmelde dig vores populære nytårskur 2017

Mere end 100 har allerede tilmeldt sig vores nytårskur, som foregår mandag den 9. januar 2017 kl. 15.30 - 18.00 i Ny Ridehus, Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Grønnegade 10, 4700 Næstved. 
Direktør i DBU, Claus Bretton-Meyer holder et spændende oplæg om sine erfaringer med at ændre kulturen i en 126 år gammel fodboldorganisation, mens han drager paralleller til Næstved.
Nytårskuren er også dér, hvor årets Iværksætterpris 2017 bliver uddelt. Og meget meget mere.

Tilmeld dig med det samme her. Deltagelse er gratis.  
ÉN INDGANG - HJÆLP TIL SMIDIG SAGSBEHANDLING. KLIK HER
GRATIS HJÆLP TIL REKRUTTERING? KLIK HER
AKTUELLE UDBUD FRA NÆSTVED KOMMUNE

NÆSTVED ERHVERV A/S
 

–  det lokale erhvervslivs indgang til Næstved Kommune

–  vejleder iværksættere og virksomheder om forretningsudvikling

–  åbner døre til netværk, mentorordninger og spændende arrangementer

–  tilbyder sparring om ejerskifte

--------------------------------------------------------------------------------------------------


Arrangementer :: Aktuelle udbud fra Næstved Kommune :: Sagsbehandlingstider :: Én Indgang

Næstved Erhverv A/S · Teatergade 6 · 4700 Næstved · Tlf. 55 88 55 44
ne@naestvederhverv.dk · www.naestvederhverv.dk

Copyright © 2016 Næstved Erhverv, All rights reserved.