Copy
Iværksættercafé om Facebook på lavbudget den 1. september 2016 :: Elinstallatøruddannelsen flytter til Næstved :: Unge ejerledere efterlyses til nyt forretningsnetværk :: Slå et slag for en god sag :: Nyhedsbrevet holder sommerferie indtil 19. august 2016
View this email in your browser
Følg Næstved Erhverv på Facebook
Følg Næstved Erhverv på LinkedIn

KOM OG VÆR MED TIL IVÆRKSÆTTERCAFÉ

Erhvervskonsulent Mette Østergaard fra Næstved Erhverv byder velkommen til iværksættercafé i Toldbod-huset ved havnen i Næstved.
Alle brancher fra alle dele af Næstved kommune er velkomne. Virksomheden skal være startet op inden for de seneste fire år. Der er plads til 15-20 deltagere hver gang, og pladserne bliver hurtigt fyldt.

- Det er en god ide at huske at tilmelde sig lige så snart, vi annoncerer næste iværksættercafé. Det er ikke altid de samme, der kommer. Der er nogle, som kommer hver gang, nogle kommer i perioder, og andre kommer kun ved bestemte faglige indlæg. Det er forskelligt, hvad behovet er. Vi har et fællesskab her, hvor reglen er, at man ikke snakker om de andres virksomheder, når man går herfra. Det er vigtigt, at man har et forum, hvor man kan snakke frit om de udfordringer, man hver især har i forhold til sin virksomhed, siger Mette Østergaard.

Emnet for næste iværksættercafé er "Facebook på lavbudget". Kom og hør, hvordan du kan bruge Facebook til at markedsføre din virksomhed. Undgå fælderne, så du får det bedste resultat ud af det sociale medies mange muligheder og de penge, du bruger på det.

Oplægsholder: Journalist Charlotte Christensen fra Spell It Out.
Pris: Gratis.
Tid: Torsdag den 1. september 2016 kl. 19-21.
Tilmeldingsfrist: 31. august 2016 klokken 12.
Sted: Mødelokalet i stueetagen i Vækstfabrikken, Toldbodgade 8, 4700 Næstved.

HENT DIN INVITATION OG TILMELD DIG HER

Elinstallatøruddannelsen flytter til Næstved i august 2016

Elinstallatøruddannelsen flytter fra Nykøbing F. til Næstved med studiestart i august 2016. Det oplyser Erhvervsakademi Sjælland, som anser en nær relation til det lokale erhvervsliv for vigtig for at kunne blive ved at målrette uddannelsen efter arbejdsmarkedets behov og den nyeste udvikling.

Find din næste elinstallatør-praktikant her.

Unge ejerledere efterlyses
til nyt forretningsnetværk

Er du ejerleder under 36 år? Og har du ambitioner om at skabe vækst i din virksomhed? Så har du nu mulighed for at blive en del af et nyt vækstorienteret netværk for unge virksomhedsejere i region Sjælland.  

Læs mere her.  

Slå et slag for en god sag

Svovlstikkerne afholder en stor velgørenheds-golfturnering fredag den 19. august 2016 kl. 7.30-15.15 i Sydsjællands Golfklub Mogenstrup. Overskuddet går til julehjælp til trængte børnefamilier i Næstved kommune.

Læs mere og tilmeld dit firmahold her.

Nyhedsbrevet holder sommerferie indtil 19. august

Næstved Erhverv holder åbent i sommerperioden for henvendelser via  email ne@naestvederhverv.dk, via telefon 55 88 55 44 og på kontoret i Teatergade 6, 4700 Næstved. Vi drosler dog ned på informationsstrømmene og vender tilbage med næste nyhedsbrev fredag den 19. august 2016.
ÉN INDGANG - HJÆLP TIL SMIDIG SAGSBEHANDLING. KLIK HER
GRATIS HJÆLP TIL REKRUTTERING? KLIK HER
AKTUELLE UDBUD FRA NÆSTVED KOMMUNE

NÆSTVED ERHVERV A/S
 

–  det lokale erhvervslivs indgang til Næstved Kommune

–  vejleder iværksættere og virksomheder om forretningsudvikling

–  åbner døre til netværk, mentorordninger og spændende arrangementer

–  tilbyder sparring om ejerskifte

--------------------------------------------------------------------------------------------------


Arrangementer :: Aktuelle udbud fra Næstved Kommune :: Sagsbehandlingstider :: Én Indgang

Næstved Erhverv A/S · Teatergade 6 · 4700 Næstved · Tlf. 55 88 55 44
ne@naestvederhverv.dk · www.naestvederhverv.dk

Copyright © 2016 Næstved Erhverv, All rights reserved.