Copy
Dækningsafgift nedsat fra 5 til 3 promille :: Løft blikket og kig ud over egen virksomhed :: Invitation til stormøde om byggeprojekter :: Iværksættercafé om jordnær jura i praksis :: Ny Master Class uddannelse for ledere på Sydsjælland :: Har du ideer til planlægningen af Næstveds erhvervsarealer? :: Google Succes Online - åbent for tilmelding efterår 2016 :: Kursus for bestyrelsen i familievirksomheder :: Lars Børsting er ny chef for Næstved Cityforening
View this email in your browser
Følg Næstved Erhverv på Facebook
Følg Næstved Erhverv på LinkedIn

DÆKNINGSAFGIFT NEDSAT FRA 5 TIL 3 PROMILLE

Torsdag den 22. september 2016 besluttede Næstved Byråd at justere dækningsafgiften fra fem til tre promille i et bredt budgetforlig mellem partierne. Det betyder, at ejere af erhvervsejendomme slipper billigere i skat fra 2017. 
– Det er rigtig dejligt at se, at der bliver sat handling bag ordene. Nu skal vi selvfølgelig så bare arbejde hen imod at afskaffe dækningsafgiften fuldstændigt, siger indehaver Mette Radich Pedersen fra Næstved Pulverlakering.

LÆS ARTIKEL

LØFT BLIKKET OG KIG UD OVER EGEN VIRKSOMHED

Advokat Henriette Houmann-Hammer er indtrådt i bestyrelsen for Næstved Erhverv A/S i 2016. Til daglig arbejder Henriette Houmann-Hammer som selvstændig familieadvokat.
- En af Næstveds største styrker er, at vi har mange virksomheder, som har eksisteret i mange år, og som er i trivsel og udvikling. Svagheden er, at for mange kigger for meget ind i egen virksomhed og glemmer at bidrage til den fælles opgave, der ligger i at hæve Næstveds erhvervsliv op til næste niveau. Kommunen kan ikke gøre det alene. Erhvervslivet kan ikke gøre det alene. Vi bliver nødt til at stå sammen og samarbejde om det, siger Henriette Houmann-Hammer.

LÆS ARTIKEL

INVITATION TIL STORMØDE OM BYGGEPROJEKTER

Næstved Kommune, Næstved Erhvervsforening og Næstved Erhverv slår dørene op for et møde, der skal gøre os alle klar til 2017. Mødet handler blandt andet om Næstved Kommunes anlægsbudget for 2017 og er henvendt til virksomheder med interesse i bygge- og anlægsarbejder i Næstved.
Stormødet foregår på ZBC, Handelsskolevej 3, 4700 Næstved torsdag den 3. november 2016 kl. 16.30-19.00. Alle er velkomne, og der bydes på lidt at spise og drikke. Deltagelse er gratis. Tilmelding inden tirsdag den 1. november 2016.

MERE INFORMATION OG TILMELDING - KLIK HER

Iværksættercafé torsdag den 
6. oktober 2016 kl. 19-21

Kom med til gratis iværksættercafé om jordnær jura. Du får bla. tips til de 5-10 vigtigste punkter i en kontrakt, og hvordan du får pengene i kassen. Oplægsholder er advokat Henrik Rasmussen fra HR Advokater

Læs mere og tilmeld dig inden 3. oktober 2016 her.

Ny Master Class uddannelse
for ledere på Sydsjælland

Erhvervsakademi Sjælland (EASJ) og Institut for Ledelse og Innovation er gået sammen om at udbyde en Master Class i ledelse med undervisning af nogle af Danmarks bedste konsulenter, forskere, direktører og lektorer. Undervisningen foregår i otte moduler kl. 8.30-14.00 i perioden 26. oktober 2016 til 4. maj 2017 på EASJ, Femøvej 3, 4700 Næstved.     

Master Class koster kr. 14.800,- EASJ tilbyder en særlig fordelagtig pris på kr. 12.500,- til alle modtagere af Næstved Erhvervs nyhedsbrev. Angiv koden "NE Nyhedsbrev" ved tilmelding. Læs mere og tilmeld dig her.

Har du ideer til planlægningen af Næstveds erhvervsarealer? 

Næstved Kommunes er i gang med at kigge på erhvervsområderne. Som noget nyt kan du som virksomhed komme med forslag allerede i idefasen, inden forslaget til den samlede Kommuneplan sendes ud i almindelig høring. Frist for indsendelse er 31. oktober 2016. 

Læs mere her.

Google Succes Online - åbent for tilmelding efterår 2016 

Så er der åbent for tilmelding til efterårets gratis kursus-række i digital markedsføring. Kurset afholdes i afsluttede moduler, og du kan tilmelde dig et, to eller lige præcis det antal moduler med de emner, som passer til din virksomheds behov.
Husk at fortælle det til din nabo - vi glæder os til at se dig!

Læs mere og tilmeld dig her.

Lars Børsting er ny chef for Næstved Cityforening

Per 1. september 2016 tiltrådte Lars Børsting som chef for Næstved Cityforening. Lars Børsting har mange års erfaring som forretningsdrivende i Næstved bymidte. Lars Børsting afløser Anne Steen, som har siddet ni år på posten. 

Du finder Næstved Cityforening her
ÉN INDGANG - HJÆLP TIL SMIDIG SAGSBEHANDLING. KLIK HER
GRATIS HJÆLP TIL REKRUTTERING? KLIK HER
AKTUELLE UDBUD FRA NÆSTVED KOMMUNE

NÆSTVED ERHVERV A/S
 

–  det lokale erhvervslivs indgang til Næstved Kommune

–  vejleder iværksættere og virksomheder om forretningsudvikling

–  åbner døre til netværk, mentorordninger og spændende arrangementer

–  tilbyder sparring om ejerskifte

--------------------------------------------------------------------------------------------------


Arrangementer :: Aktuelle udbud fra Næstved Kommune :: Sagsbehandlingstider :: Én Indgang

Næstved Erhverv A/S · Teatergade 6 · 4700 Næstved · Tlf. 55 88 55 44
ne@naestvederhverv.dk · www.naestvederhverv.dk

Copyright © 2016 Næstved Erhverv, All rights reserved.