Copy
Næstved er en stærk by :: Skab trafik til din hjemmeside :: Rekruttér fra kanten af arbejdsmarkedet :: 130 har allerede tilmeldt sig kapitaldagen :: Iværksættercafé 24. november 2016 :: Virksomhedsbesøg hos Tvedemose Champignon :: Få dine varer på hylderne i Bilka
View this email in your browser
Følg Næstved Erhverv på Facebook
Følg Næstved Erhverv på LinkedIn

NÆSTVED ER EN STÆRK BY

Helge Adam Møller har været medlem af Næstved Erhvervs bestyrelse siden 2014, som også er det år, hvor han (igen) blev valgt ind i Næstved Byråd for de Konservative. Han er desuden medlem af Økonomiudvalget og Ejendomsudvalget.
Helge Adam Møller er et erfarent byrådsmedlem i Næstved – han har tidligere været medlem af byrådet i perioden 1982-1993 og været viceborgmester i 1990-1991.
- Næstveds største styrke er en stærk byggebranche og en stor og spændende detailhandel. Vi er godt på vej med at skabe "Ressource-City", som kan tiltrække og udvikle mange virksomheder inden for grøn teknologi. Og infrastrukturen, som ellers har været en kæmpe hæmsko i årtier, er næsten på plads med spritnye omfartsveje og en motorvej til Rønnede, der står foran endelig vedtagelse. Så kører det!

LÆS ARTIKEL

Skab trafik til din hjemmeside: 
Succes Online efterår 2016

I alliance med landets førende digitale eksperter udbyder Næstved Erhverv i samarbejde med ZBC fem gratis moduler i digital markedsføring. Næste modul handler om de mest populære online markedsføringskanaler, søgemaskiner, bannerannoncer og video-annoncering.

Det foregår tirsdag den 15. november 2016 kl. 16-20 på ZBC, Handelsskolevej 3, 4700 Næstved.

Husk at fortælle det til din nabo - vi glæder os til at se dig!

Læs mere og tilmeld dig her.

Rekruttér fra kanten af arbejdsmarkedet

Har du svært ved at finde arbejdskraft? Måske kan svaret være at ansætte en medarbejder med plettet straffeattest. Virksomhedsnetværket Cabi holder fyraftensmøde om, hvordan man griber sådan en ansættelse an i praksis. Mødet er gratis og henvendt til ledere, HR-medarbejdere og andre med ansvar for personale. Det foregår tirsdag den 22. november 2016 kl. 14.30 - 17.00 på Næstved Ungecenter & Produktionsskole, Ålestokvej 5, 4700 Næstved. 

Tilmelding inden onsdag den 16. november 2016 her

Husk Kapitaldagen den 23. november 2016 – 130 har allerede tilmeldt sig

Vi oplever stor interesse for vores Kapitaldag den 23. november 2016 kl. 14.00 - 18.15. Her vil vi alle blive klogere på virksomheders og iværksætteres adgang til forskellige former for finansiering. Gå ikke glip af denne eftermiddag med inspirerende oplæg, networking og mulighed for at komme i kontakt med udbydere af kapital.

Tilmeld dig med det samme her. Deltagelse er gratis.  

Få ledige pladser til iværksættercafé torsdag den 
24. november 2016 kl. 19-21

Kom og få fif og tricks til networking v/ Torben Johansen, T2-management og formand for Næstved Erhvervsforening. Mød andre iværksættere og få idéer og inspiration til udvikling af din virksomhed. Det foregår i Vækstfabrikken Næstved, Toldbodgade 8, mødelokalet i stueetagen, 4700 Næstved fra kl. 19.00-21.00. Iværksættercafé er henvendt til nye virksomheder 0-4 år. Deltagelse er gratis.

Læs mere og tilmeld dig her.

Virksomhedsbesøg hos Tvedemose Champignon

Vil du med på besøg hos en spændende virksomhed? Sammen med Næstved Erhvervsforening inviterer vi alle virksomheder i Næstved til besøg og dialogmøde hos Tvedemose Champignon, Tvedemosevej 2, Snesere, 4750 Lundby tirsdag den 29. november 2016 kl. 16-19

Læs mere og tilmeld dig her. Frist for tilmelding er 23. november 2016. Deltagelse er gratis.

Få dine varer på hylderne i Bilka

Bilka Innovation er navnet på et projekt, hvor Bilka tilbyder mindre fødevareproducenter at sælge og markedsføre deres nye produkter gratis og med 100% fortjeneste i 3-5 måneder i Bilkas fem største varehuse i Danmark fra januar/februar 2017. 
Læs mere her.
Tilmelding via Mette Mecklenburg von Undall på mmu@danishfoodcluster.dk eller telefon 21 20 27 71.
ÉN INDGANG - HJÆLP TIL SMIDIG SAGSBEHANDLING. KLIK HER
GRATIS HJÆLP TIL REKRUTTERING? KLIK HER
AKTUELLE UDBUD FRA NÆSTVED KOMMUNE

NÆSTVED ERHVERV A/S
 

–  det lokale erhvervslivs indgang til Næstved Kommune

–  vejleder iværksættere og virksomheder om forretningsudvikling

–  åbner døre til netværk, mentorordninger og spændende arrangementer

–  tilbyder sparring om ejerskifte

--------------------------------------------------------------------------------------------------


Arrangementer :: Aktuelle udbud fra Næstved Kommune :: Sagsbehandlingstider :: Én Indgang

Næstved Erhverv A/S · Teatergade 6 · 4700 Næstved · Tlf. 55 88 55 44
ne@naestvederhverv.dk · www.naestvederhverv.dk

Copyright © 2016 Næstved Erhverv, All rights reserved.