Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om hem online te bekijken
Verkiezingsavond: Opkomen voor elkaar
Politiek in een participatiesamenleving
Hoe ziet politiek in een participatiesamenleving eruit? Rond deze vraag organiseert ChristenUnie Culemborg dinsdag 25 februari een interactieve avond.
Tweede Kamerlid Gert-Jan Segers en fractieleider Daniël Jumelet leveren een bijdrage. Maar ook Stichting Present en Lekkers aan de Lek is van de partij!

Waar: Burgerzaal Culemborgse Stadhuis
Wanneer: dinsdag 25 februari 20:00

Welkom!
Bent u erbij? Geef het aan op Facebook en nodig anderen uit!

Culemborg anno 2020. Uw hoogbejaarde ouders die bewust een paar straten verderop zijn komen wonen iedere morgen wassen en op gang helpen. Een paar keer per jaar met een pot verf en een snoeischaar aan de slag op de speelplaats van je kinderen. Gaat dit het worden? Lees verder...

Gert-Jan Segers, TweedeKamerlid van de ChristenUnie met o.a. Binnenlandse Zaken in zijn portefeuille, zal een bijdrage leveren. De ChristenUnie staat in een christelijk geïnspireerde politieke traditie. Wat reikt deze traditie ons aan om vernieuwend én met zorg voor kwetsbaren in de samenleving politiek te bedrijven in een participatiesamenleving? Segers zal een prikkelende bijdrage leveren en ons uitdagen om buiten de gebaande paden te denken.

Daniël Jumelet, lijsttrekker van ChristenUnie Culemborg zal de doorvertaling maken naar de Culemborgse politieke praktijk. Hoe zorg je dat iedereen meedoet, en dat iedereen die geen stem heeft gehoord wordt? Wat betekent dit voor het gemeentebestuur en de raad? Wat vraagt dit van Culemborgers zelf, van ondernemers, maatschappelijke instellingen en kerken?
Judith Roeland en Tessa Volkers van Lekkers aan de Lek zullen een inspirerend verhaal vertellen over hoe een klein creatief (en lekker!) initiatief uitgroeide tot een culinair begrip in de stad. Maar dat ging niet zonder slag of stoot, want ook de gemeente moet nog wennen aan een nieuwe rol.

Agenda


19:30  Zaal open
20:00  Welkom en Opening
20:10  Gert Jan Segers 
20:20  Daniël Jumelet
20:40  Daniël en Gert-Jan reageren kort op elkaar
20:50  Kijkje in de Keuken van Lekkers aan de Lek
21:00  Gesprek met de zaal met o.a. bijdrage Wim Althuis van Stichting Present
21:45  Wees het gezicht van de CU
22:00  Borrel

Groet


We zien uit naar een inspirerende avond en hopen u daar te ontmoeten!
Nodig gerust ook anderen uit.

Met vriendelijke groet,Dicky Voordijk-Nieuwenhuis
Campagneleider ChristenUnie Culemborg
d.nieuwenhuis@cu-culemborg.nl
ChristenUnie Culemborg
Lindeboom 8
4101 WH Culemborg
info@cu-culemborg.nl
www.cu-culemborg.nl
www.facebook.com/ChristenUnieCulemborg
www.twitter.com/CU_Cborg
Copyright © ChristenUnie Culemborg 2014