Copy
Alleen voor leden van onze nieuwsbrief: de hele maand oktober 10% korting op alle producten. Gebruik hiervoor de code "LIVE" (actie geldig t/m 31 oktober 2014).
View this email in your browser

Nieuwsbrief oktober 2014

Beste <<Voornaam>>,
"Als iets liefs je verlaat, blijft nog altijd de liefde", dat is de tekst op een mooie kaart van ZintenZ. Deze keer gaat het over afscheid nemen, daar hebben we allemaal mee te maken in ons leven. De blaadjes vallen van de bomen en de zomer is voorbij. Wij hebben afscheid genomen van onze oude website en de nieuwe website is nu live! We zijn nog niet helemaal klaar, er komen elke dag nieuwe producten bij.

We hebben daarnaast alle data en klanten accounts vernietigd, dus was je klant en wil je het blijven? Maak dan een nieuw account aan op de website. Als klant heb je meer mogelijkheden dan hiervoor, zo kun je bijvoorbeeld tickets aanmaken. Maar ook wanneer een betaling niet is gelukt, hoef je de bestelling niet opnieuw aan te maken. Je kunt eenvoudig een andere betaalmethode kiezen of op een later tijdstip de betaling afronden.

We zijn super nieuwsgierig wat jullie ervan vinden :-)

Troost & herinnering
Nieuw is de categorie "Troost & herinnering" onder Sieraden. Mooie zilveren gebedsdoosjes, handgemaakt in Bali. Deze hangertjes kun je vullen met iets wat je dierbaar is, zoals een foto, plukje haar of een babytandje. Ook worden deze hangertjes gebruikt als ashanger. Vaak wordt na een crematie de as van een dierbare verstrooid op een locatie en is er geen tastbare herinnering meer. Sommige hangertjes zijn ook geschikt om een naam op de achterzijde te kunnen ingraveren. Op verzoek help ik je met het vullen van de hanger en wordt deze met een speciale lijm definitief dichtgeplakt.
Bekijk dit product
Vergeetmenietjes
Er zijn nieuwe versies van het milieuvriendelijk katoenpapier met bloemzaden beschikbaar zoals vergeetmenietjes, tuinkers en basilicum.

Je kunt van het groeipapier zelf kaartjes maken voor uitnodigingen, trouwerij en verjaardag enzovoorts. Je kunt het papier beschrijven of erop printen (alleen mogelijk in een inkjet printer, omdat in een laserprinter de zaadjes verbranden). Eén pakketje bevat 10 velletjes A4 groeipapier of 10 enveloppen.
Bekijk dit product
Olijfhout
Schattig Fair Trade vijzeltje, ambachtelijk bewerkt olijfboomhout volgens eeuwenoude tradities. Tunesië kent een rijke cultuur in het vervaardigen van natuurproducten zoals het weven van zijde en wol, het bewerken van leer en het op ambachtelijke wijze bewerken van olijfboomhout. 

Deze vijzel is handig om een dressing of kruidenpasta te maken met kruiden, pepertjes, olie en/of azijn.

Verder is ook nieuw de salsa lepel, spaghetti lepel en nog meer...
Bekijk dit product
Acties:
  • Alleen voor leden van onze nieuwsbrief: de hele maand oktober 10% korting op alle producten. Gebruik hiervoor de code "LIVE" (actie geldig t/m 31 oktober 2014).
Onze producten zijn Fair Trade, biologisch, duurzaam, natuurlijk, gerecycled of voor een goed doel. Een deel van onze opbrengst gaat naar het Wereld Natuur Fonds en naar onze adoptiekameel Bilhèn.
Email
Facebook
Twitter
Pinterest
Google Plus
Copyright © 2014 Things that make you feel good, All rights reserved.


Klik hier om je af te melden    Klik hier om je instellingen te wijzigen

Email Marketing Powered by Mailchimp