Copy
Cadeautje in juli van Dakini: Gratis Indiase bangles van glas; armbanden in vrolijke kleurtjes bij je bestelling.
View this email in your browser

Bee friendly

Het is terugkerend nieuws...het gaat heel slecht met de bijen en blijkbaar staat Nederland op nummer twee van alle Europese landen die de meeste hoeveelheid pesticiden per hectare gebruikt. Slecht voor de bijen, andere dieren maar ook de kwaliteit van ons water. Je kunt bijdragen met het planten van bijenmix zaden in je tuin of op lege plekjes in je omgeving om de bijen te helpen. Wij hebben hiervoor ons standaard assortiment groeipapier uitgebreid. Je kunt onze briefkaarten met biologische bijenmix versturen of de groeipapier vlinderbommetjes weggeven. Samen maken we de wereld beter :-)

Heel blij zijn wij met onze samenwerking met Karin Stevens van Dakini. Dakini ken je misschien van beurzen of de website en heeft een grote collectie bijzondere artikelen welke door Karin stuk voor stuk persoonlijk wordt geselecteerd en geimporteerd. Haar producten zijn afkomstig uit Nepal en Thailand en worden voor een eerlijke prijs ingekocht. Dakini gaat vanaf nu verder als groothandel en alle producten worden exclusief via onze webwinkel verkocht. Om onze samenwerking te vieren geeft Dakini onze klanten deze maand vrolijke Indiase bangle armbanden cadeau. De armbandjes zijn van glas, met of zonder gekleurde steentjes en in verschillende kleuren. Een zomers gerinkel aan je pols.

Hartelijke groet,
Miranda & Harald
Groeipapier vlinders
€ 4,95
Bekijken
Antieke klankschaal
Antieke klankschaal
€ 35,00
Bekijk en luister
Geluksflesje Peru
€ 5,00
Bekijken

Onze producten zijn Fair Trade, biologisch, duurzaam, natuurlijk, gerecycled of voor een goed doel. Een deel van onze opbrengst gaat naar het Wereld Natuur Fonds en naar Terre des Hommes Nederland. Ook zijn wij spaarpartner van de Goodclub en krijg je voor elke besteding van € 10 een GoodCoin cadeau. Samen maken we de wereld beter!

Copyright © 2016 Things that make you feel good, All rights reserved.

Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je je hebt ingeschreven op onze website voor de nieuwsbrief of je hebt een bestelling bij ons geplaatst. Wanneer je deze email niet meer wilt ontvangen, kun je onderaan de email je uitschrijven en ontvang je geen email meer van ons. Deze nieuwsbrief wordt eenmaal per maand verstuurd.
Klik hier om je instellingen aan te passen of klik hier om je af te melden

Email Marketing Powered by Mailchimp