Copy
Cadeautje in juni: Gratis biologische thee bij je bestelling
View this email in your browser

Zomerse cadeautjes

Ben jij ook aan het genieten van dit heerlijke zomerse weer? Super toch?

Heel blij zijn wij ook met de aandacht die we hebben gekregen in het lentenummer van Yoga Magazine met de mooie waterfles "Flower of Life". Deze flessen en de bijbehorende mediatiekaarsen zijn weer op voorraad; we hebben nu ook de nieuwste SoulBottle "Just breathe" in onze collectie. Eén euro van elke fles wordt door de producent geschonken aan schoonwater projecten in Nepal.Wij hebben de afgelopen maand heel veel nieuwe producten toegevoegd aan onze website. Mooie armbanden en hangers, gebedsvlaggen, Boeddha beeldjes, geluksvlinders en nog veel meer...Leuk om weg te geven of gewoon voor jezelf. Zie hieronder een paar voorbeelden.

We willen nogmaals iedereen hartelijk bedanken voor de felicitaties die we hebben ontvangen vanwege ons 10-jarig jubileum en we zijn blij dat de goodiebag jullie blij heeft gemaakt. Op naar de volgende 10 jaar!

Hartelijke groet,
Miranda & Harald
Groene Tara
€ 9,50
Bekijken
Tibetaanse armband
€ 11,50
Bekijken
Lotusbloem hanger
€12,50
Bekijken

Onze producten zijn Fair Trade, biologisch, duurzaam, natuurlijk, gerecycled of voor een goed doel. Een deel van onze opbrengst gaat naar het Wereld Natuur Fonds en naar Terre des Hommes Nederland. Ook zijn wij spaarpartner van de Goodclub en krijg je voor elke besteding van € 10 een GoodCoin cadeau. Samen maken we de wereld beter!

Copyright © 2016 Things that make you feel good, All rights reserved.

Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je je hebt ingeschreven op onze website voor de nieuwsbrief of je hebt een bestelling bij ons geplaatst. Wanneer je deze email niet meer wilt ontvangen, kun je onderaan de email je uitschrijven en ontvang je geen email meer van ons. Deze nieuwsbrief wordt eenmaal per maand verstuurd.
Klik hier om je instellingen aan te passen of klik hier om je af te melden

Email Marketing Powered by Mailchimp