Copy
Uitnodiging Belevingsdag in de regio
View this email in your browser
Uitnodiging
Beleef herstelbemiddeling in de regio!

 
Wegens enorme belangstelling en de succesvolle eerste Belevingsdag in november 2019, organiseren we dit voorjaar 3 regionale Belevingsdagen in Nederland. Wij willen jou daar van harte voor uitnodigen. Op deze dag nemen we je mee in de belevingen van mensen die herstelbemiddeling hebben ervaren. En kun je een herstelbemiddeling ook zelf meemaken, als toeschouwer of als deelnemer.
Data:

24 maart 2020, locatie Noord-Nederland, omgeving Assen

6 april 2020, locatie Zuid-Nederland, omgeving Eindhoven

15 april 2020, locatie Midden-West Nederland, omgeving Gouda

Tijd: 9.30 - 15.30 uur
Waarom?
Herstelbemiddeling maakt het mogelijk dat mensen kunnen herstellen van een ingrijpende gebeurtenis door het gesprek aan te gaan met degene die betrokken was bij dezelfde gebeurtenis. Bij zowel slachtoffers als daders (of veroorzakers) helpt het contact bij het verwerken van wat er is gebeurd, waardoor deze gebeurtenis minder invloed heeft op hun kwaliteit van leven. Mensen voelen zich weer in staat hun leven te vervolgen en zich te richten op de toekomst. En daar heeft ook hun omgeving baat bij!

Erbij zijn? 
Je kunt je interesse kenbaar maken door op de gewenste button hieronder te klikken en je gegevens in te vullen. Door het interactieve karakter van de dag is het aantal plaatsen beperkt. Begin maart ontvang je bericht of je kunt deelnemen. 

Het precieze programma en de locatiegegevens volgen binnenkort. Lees op onze website meer over de eerste belevingsdag in november en bekijk de films. 
 
Ik kom graag op 24 maart in Noord-Nederland
Ik kom graag op 6 april in Zuid-Nederland
Ik kom graag op 15 april in Midden-West Nederland


Bekijk ook een impressiefilm van de Belevingsdag in november 2019. 
Algemene voorlichting

Heb je belangstelling voor het werk en de functie van een bemiddelaar? Geef je dan op voor onze algemene voorlichtingsmiddag op donderdag 7 mei van 14.00 - 16.30 uur in Utrecht. Stuur een mail naar communicatie@perspectiefherstelbemiddeling.nl om je daarvoor aan te melden. 
Subscriptie

Je ontvangt deze uitnodiging omdat je bent geabonneerd op onze nieuwsbrief of eerder interesse hebt getoond in de Belevingsdag.

Als je geen informatie meer van ons wilt ontvangen, kun je onderaan deze mail uitschrijven. 
Contact

Moeder Teresalaan 100
3527 WB Utrecht
030-2340045
info@perspectiefherstelbemiddeling.nl
LinkedIn
Facebook
Twitter
Website
Email


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Perspectief Herstelbemiddeling · Postbus 14208 · Utrecht, 3508 SH · Netherlands