Copy
View this email in your browser
Facebook
Twitter
Website
Email
Instagram
SoundCloud
YouTube
Jubileumconcert 30 december in Theater Orpheus
Het Jeugdorkest Nederland (JON) bestaat dit jaar 60 jaar en viert dit met een feestelijk winterconcert in Theater Orpheus. Oud-leden, Vrienden van het JON en relaties zijn speciaal uitgenodigd om deze editie van het de wintertournee van het JON bij te wonen, dus wees erbij!

Vrienden van het JON kunnen met actiecode VriendenNJON kaarten kopen voor het kortingstarief van €16,25 voor dit concert op 30 december. Koop meteen uw tickets via de concertagenda.

Programma
Katsjatoerian – Masquerade Suite
Rautavaara – Incantations for percussion solo and orchestra
Elgar – Enigma Variations op. 36

Dirigent: Jurjen Hempel
Solist: Kalina Vladovska, slagwerk
Kalina Vladovska maakte deze video met ons over het spectaculaire werk voor soloslagwerker en orkest dat zij met Jeugdorkest Nederland gaat uitvoeren: Incantations for solo perccussion and orchestra van Einojuhani Rautavaara.
Kerstmuziekgala 2019
Op 17 en 18 december j.l. werden de opnames gemaakt voor het AVROTROS Kerstmuziekgala 2019 in de IJsselhallen in Zwolle en het JON was erbij. Het Jeugdorkest Nederland speelt mee en is tijdens de uitzending a.s. zondagavond de hele tijd op het podium te zien! Ze treden dan op voor Koningin Máxima o.a. samen met een heleboel schoolklassen.

Kijk zondagavond 22 december 2019 om 21.25 uur op NPO 1.
Backstage vanuit de IJsselhallen in Zwolle wensen de musici van het JON u fijne feestdagen! Zij hopen u te zien op het jubileumconcert op 30 december.
Copyright © 2019 Stichting Vrienden van het JON, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp