Copy
View this email in your browser
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Website
Website

Het JeugdOrkest Nederland is verhuisd!


Het nieuwe JON-kantoor is gevestigd in Theater Orpheus te Apeldoorn. Wij zijn erg blij met deze nieuwe locatie en hopen u spoedig daar of bij één van onze volgende concerten te mogen verwelkomen.

Onze nieuwe gegevens: 
Postadres: Postbus 10133, 7301 GC Apeldoorn
Bezoekadres: Churchillplein 1, 7314 BZ Apeldoorn
Ook de website van het JeugdOrkest Nederland was aan vervanging toe! Bekijk de nieuwe website www.jeugdorkest.nl en vergeet niet onder het kopje 'Stichting Vrienden' te kijken!
Een geslaagd winterproject

In december en januari vond het winterproject plaats: er waren concerten in Zutphen, Utrecht, Rhenen en Groningen. Michelle Sweegers was soliste bij het Harpconcert van Badings. Verder stonden de 2e symfonie van Brahms en Héroïde funèbre van Liszt op de lessenaar. Enkele reacties vanuit het publiek: 
 
  • Prachtig gespeeld, verrassend programma!
  • Gedurfd programma, strak gespeeld, uitvoering van Badings Concert voor harp en orkest met in de hoofdrol harpiste Michelle Sweegers kwam overtuigend uit de verf, zeker ook het middendeel, duet tussen slagwerk en harp.
  • Het was prachtig!
  • Bedankt JONners, knap, strak en dat voor een eerste uitvoering! - jullie verdienen echt meer publiek - heel knap, zeker wat de uitvoering van Badings betreft - leuk voor de slagwerk sectie.
Verwacht

Deze lente en zomer staan er een voorjaarsproject, een extra klassiek project met kleine bezetting en een zomertournee door Nederland, Duitsland en Tsjechië op het programma. Houd de actuele concertagenda in de gaten via onze website!
Ook Vriend van het JeugdOrkest Nederland worden, of een eenmalige donatie doen? Meld u aan via deze link of maak het bedrag zelf over naar IBAN-nummer NL94ABNA0425237168 t.n.v Stichting Vrienden van het JeugdOrkest Nederland te Apeldoorn.
 
Wij zijn ontzettend blij met elke donatie!
Copyright © 2016 Stichting Vrienden van het JON, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp