Copy
View this email in your browser

VITAALPUNT - Denken, Voelen, Doen


Vitaalpunt is een behandelcentrum voor Gespecialiseerde en Basis GGZ waar mensen terecht kunnen met psychische en lichamelijke klachten. We bieden hoogwaardige behandelprogramma’s waarin we cognitieve gedragstherapie combineren met therapeutische leefstijlinterventies. Binnen de SGGZ werken we altijd samen in multidisciplinaire teams met KP-, GZ- en basispsychologen, psychiaters en psychomotorische therapeuten. Naast de zorgprogramma’s in de SGGZ, biedt Vitaalpunt ook kortdurende behandeling in de Basis GGZ.

 
Lees meer over Vitaalpunt

WACHTTIJDEN


Wachttijden per 2 maart 2020 in weken*

AMSTERDAM SGGZAMSTERDAM BGGZ* Op dit moment zijn onze wachttijden tijdelijk langer dan gebruikelijk, vanwege de hoge hoeveelheid aanmeldingen begin dit jaar. Indien deze wachttijd voor u een probleem vormt, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar over alternatieve zorginstellingen.
 
Meer informatie over onze wachttijden

MINDFULNESS BASED STRESS REDUCTION

In maart en september start Vitaalpunt weer met nieuwe series mindfulness trainingen. Deze mindfulnesstraining is open voor iedereen. Met name bij mensen die last hebben gehad van depressieve klachten is dit zeer aan te raden. Ook als je herstelt van andere klachten kan mindfulness helpen.

De training bestaat uit acht sessies van 2,5 uur, plus één hele dag. Iedere sessie heeft een thema. De training beslaat acht weken: een periode die goed te overzien is en het is bewezen dat een dergelijke oefenperiode lang genoeg is voor blijvende effecten.

Meer weten? Lees hier meer en schrijf je in

VITAALPUNT BLOG

Gewoontedier

Toverwoorden bij het veranderen van je gedrag zijn: kleine stapjes, geduld en enige vriendelijkheid ten opzichte van jezelf als je weer even op je oude spoor zit. 

Bij Vitaalpunt steken we daarom veel energie in het ‘doen’: het daadwerkelijk veranderen van je gedrag nadat je samen met je therapeut hebt bedacht hoe het anders zou kunnen.

LEES VERDER
VIER VRAGEN AAN...
We stellen 4 vragen aan Mercedes Abad, Psychiater bij Vitaalpunt. 

Wat me het meeste boeit is “kijk naar de mens achter de klacht”; in de reguliere psychiatrie is het erg fijn te zien hoe mensen na een aantal maanden opknappen, daar geniet ik van. Ook vind ik het erg mooi mensen te leren dat er altijd een tweede kans is die je moet grijpen.
LEES VERDER

CONTACT 

Vitaalpunt
Entrada 706, Gebouw Valencia
1114 AA Amsterdam
Tel: 088-8720700
Email: info@vitaalpunt.nl

Vitaalpunt is maandag t/m vrijdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur.
Wij zijn dan ook telefonisch bereikbaar.

Spreekuur voor verwijzers
Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar tussen 8:30 en 10:30 voor specifieke vragen van huisartsen, bedrijfsartsen en poh’ggz.

Facebook Facebook
Website Website
Email Email
Copyright © 2019 Vitaalpunt, All rights reserved.
Je ontvangt deze mail van Vitaalpunt

Vragen?
mail naar: 
info@vitaalpunt.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Vitaalpunt · Entrada 706, Gebouw Valencia · Amsterdam, Nh 1114 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp