Copy
Godt nytår og gode råd
- Nyhedsbrev uge 3, 2017.
Se denne mail i din browser
Besøg vores website www.uvildige.dk
Med 2017 i fuld gang, håber vi, du er kommet godt ud af det gamle år og ligeledes godt fra land i det nye. Det gælder også på det finansielle plan, og derfor benytter vi dette nyhedsbrev til at kigge lidt tilbage på investeringsåret 2016, ligesom vi også ser frem mod nogle af de ting, du skal have i tankerne nu og i nær fremtid. Det gælder bl.a. den aktuelle PAL-skat, og så skal du huske den forestående opsigelsesfrist ved lån. 

Fristen for indfrielse af lån, hvis du vil lægge om til marts terminen, er d. 31. januar. Du kan også lægge om efter tidsfristen, men så kan det altså blive væsentlig dyrere for dig. Det gælder både fastforrentede lån samt ved tilpasning af flexlån.

Er du i tvivl om du skal lægge lån om, så tøv ikke med at kontakte os. Vi tager som altid gerne en uforpligtende samtale over telefonen.

 
Få mest muligt ud af din pensionsopsparing

2016 var et godt investeringsår

Hvordan året forløb afhænger selvfølgelig af hvilke investeringer, du sidder med. Men overordnet set kan vi konstatere, at det generelt har set fornuftigt ud i 2016, trods nogle bump på vejen i form af bl.a. Brexit og Trumps triumf. Vi tager dig her med på et tilbageblik, der giver dig overblik og således også lidt at tage med i 2017 tankerne.

Få overblik over investeringsåret 2016 her
...i øvrigt kan du på vores Facebook side se en kort video, hvor en af vores rådgivere giver en kort intro til artiklen - hvis du lige skal varmes op til at læse den. :-)
Få mest muligt ud af din pensionsopsparing

PAL-skat og faktuel fortjeneste

Vi bliver ved investering, men vender blikket mod vores brevkasse, hvor vi har modtaget og besvaret to spørgsmål vedrørende hvordan den faktuelle fortjeneste beregnes for investeringer samt hvilke regler, der gælder i forbindelse med beskatning ved investeringer. Sidder du med samme spørgsmål, så finder du svar her.

Bliv klogere på faktuel fortjeneste her
Bliv klogere på PAL-skat her
Ps. Vil du vide, hvordan du vender den negative rente til noget positivt?
Hos flere af revisionsselskabet Beierholms afdelinger på Sjælland er Uvildige.dk i perioden 24. januar - 9. februar aktuelle med en række foredrag. Her sætter vi fokus på, hvordan du kan vende de negative renter til noget positivt. Har du en virksomhed, vil foredraget være særligt relevant, men du kan også få værdifuld viden som privatperson. Læs mere her og vær vaks med tilmelding, da enkelte foredrag har tilmeldingsfrist allerede i dag, fredag d. 19. januar. Alle er velkommen til at tilmelde sig.
Optimer din økonomi - book et møde med en rådgiver
www.uvildige.dk
Facebook
LinkedIn
Copyright © 2017 Uvildige.dk, All rights reserved.