Copy
Vi gør det komplekse enkelt.
- Nyhedsbrev uge 11, 2017.
Se denne mail i din browser
Besøg vores website www.uvildige.dk
Så kom "dommen" fra SKAT. Var det en mavepuster eller løber du stadig med armene over hovedet? Uanset hvad, så husk at det i sidste ende er op til dig, hvad udfaldet bliver. Det kan dog være sin sag at få det hele korrekt indberettet. Vi tager et kig på årsopgørelsen i dette nyhedsbrev, og så sætter vi fokus på nye regler for pleje af investeringer.

Årsopgørelsen 2017 - har du husket alle dine fradrag?

Her tager vi et kig på den aktuelle årsopgørelse og giver et overblik over de mest brugte fradrag og fejl, vi ofte oplever hos Uvildige.dk. Husk at sikre dig, at din årsopgørelse er som den skal være.

Gå ikke glip af fradrag - læs med her

Nye regler for pleje af investeringer 

MIFID 2 , som er en opfølger på MIFID 1, er et nyt regelsæt med det formål at beskytte de almindelige investorer/forbrugere mod svært gennemskuelige investeringsprodukter og gøre det mere tydeligt, hvad der investeres i. Vi dykker her ned i reglerne.

Få indblik i MIFID 2 regelsættet her
PS. Nu kommer foråret...
Så skal vi i haven. Den skal jo vedligeholdes, så planter og blomster kan få optimale vilkår. Bilen skal måske også have den store vask og eventuelt lige et servicetjek. Men hvad med økonomien? Husk nu, at den indimellem også har behov for vedligeholdelse, så der luges ud i ukrudt og den kan køre ubesværet. Vi er hverken havearkitekter eller mekanikere, men vi er eksperter i økonomi - så kontakt os, hvis din økonomi skal have et forårstjek.
Optimer din økonomi - book et møde med en rådgiver
www.uvildige.dk
Facebook
LinkedIn
Copyright © 2017 Uvildige.dk, All rights reserved.