Copy
Vi gør det komplekse simpelt.
- Nyhedsbrev uge 9, 2017.
Se denne mail i din browser
Besøg vores website www.uvildige.dk
Så er der mere værdifuld viden til din økonomi og dig. Vi har denne gang taget temperaturen på obligationer samt kastet et kritisk blik på den nye realkreditaftale. Med andre ord, viden du kan bruge til at sikre optimale rammer for din økonomi.

De sikre obligationer er blevet uinteressante for mange

Obligationer har i mange år været et sikkert og godt fundament i enhver portefølje. Men er de stadig det eller har vi efterhånden bevæget os fra risikofrit afkast til afkastfri risiko?

Bliv her klogere på om obligationer stadig er interessante for dig

Hvad betyder den nye realkreditaftale for dig? 

For nyligt præsenterede Erhvervsministeriet en ny realkreditaftale med den hensigt, at den skulle sikre bedre og mere gennemsigtige forhold for dig som forbruger. Men lever den op til hensigten? Det har vi kigget lidt nærmere på i dette overblik.

Få her overblik over de væsentligste punkter i den nye realkreditaftale
PS. Vi har nye foredrag på programmet i april...
I efteråret oplevede vi stor interesse omkring vores foredrag, hvor vi ganske gratis delte ud af værdifuld viden og økonomiske guldkorn, der kan bidrage til at optimere din økonomi. Vi gentager succesen dette forår, så hold øje med din indbakke de kommende dage. Her følger nærmere informationer om programmet.

PPS. Vi har, som du kan se øverst i nyhedsbrevet, frisket vores logo lidt op...
Det er et logo med et mere simpelt look, som understøtter vores ambition om at gøre det komplekse simpelt, gennem vores rådgivning. Så nyt logo, men samme gode gode og uvildige rådgivning. :-)
Optimer din økonomi - book et møde med en rådgiver
www.uvildige.dk
Facebook
LinkedIn
Copyright © 2017 Uvildige.dk, All rights reserved.