Copy

5 x Kamperen aan een rivier

Kamperen aan een rivier heeft iets bijzonders. In Frankrijk vind je unieke campings aan een rivier waar het heerlijk vakantie vieren is. Sommige campings beschikken over een eigen strandje. De kinderen kunnen spelen in het water terwijl jij denkt aan de volgende activiteit, zoals het huren van een kano of kajak. Ontdek dorpjes en landschappen in de buurt van de camping.

Geniet ervan.
 

Camping le Clapas

Gezellige camping aan de rivier de Ardèche. Vlakbij de prachtige Gorges de l'Ardèche en Pont d'Arc. Fraaie plaatsen en stacaravans te huur. Ideaal voor een actieve vakantie!
 
Meer informatie

Les Pommiers d'Aiguelèze

Kleine familiecamping vlakbij de rivier de Tarn in de Midi-Pyrénées. De camping beschikt over een zwembad. Ontdek dorpjes, wijngaarden en het plaatsje Albi.
 
Meer informatie

Le Port de Limeuil

Prachtige familiecamping aan de oevers van de Dordogne. Midden in de Périgord tussen Sarlat en Bergerac. Ideaal voor gezinnen met kinderen. De camping heeft een fijn zwembad en eigen direct strandje aan de rivier. 
 
Meer informatie

Domaine de la Brèche

Prachtige camping met vijf sterren gelegen aan de rivier de Loire. Ontdek de Anjou en de plaats Saumur. De fraaie camping beschikt over een een zwembad en boomhutten.
 
Meer informatie

Le Castel Rose

Prachtige camping tussen de Cevennen en de Middellandse Zee, met zwemparadijs en directe toegang tot de rivier. Gelegen bij het sfeervolle stadje Anduze, de Cevennen in de zonnige Gard.
 
Meer informatie

Bekijk ook onze website:

  1. Alle riviercampings in Frankrijk
  2. Charme campings in Frankrijk
  3. Campings gelegen aan zee
  4. Kindvriendelijke campings
Geachte lezer,


Afmelden    Update uw gegevens 

Informatie

Over ons
Contact
Kampeerblog
Verhuur
Populaire regio's
Vakantiethema's
Beschikbaarheid

Copyright © 2017 Reiscompany, All rights reserved.