Copy

Sidste udkald til Borgergildet mandag 15. august 2016 kl. 1830 i og ved Asmild Kirke.

Så nærmer Borgergildet 2016 sig!
Vi har et spændende program. I forbindelse med højtideligheden i kirken taler landsdommer ved Vestre Landsret og  formand for Dansk Flygtningehjælp Stig Glent-Madsen over emnet "Retfærdighed - fra Bisp Gunner til Vestre Landsret".
I teltet spiser vi en ny variant af middelaldermenuen, inden vi udnævner to nye priorer af Bisp Gunners Gilde, to der - uden at røbe for meget  - repræsenterer både et stort aldersspand og begge køn.
Inden den afsluttende generalforsamling, skal vi synge. Programmet er igen sammensat af Maja Simonsen, organist ved Houlkjær Kirke, og i år er især Limfjordsdigterne i fokus som afrunding på årets studietur til Salling.
Sidste frist for tilmelding er onsdag, 10. august  af hensyn til bestilling af  telt, service og menu.

Tilmelding kan ske via hjemmesiden www.bispgunner.dk eller på e-mail bispgunner.viborg@gmail.com med oplysning af navn, adresse, telefon og e-mail eller på telefon 2371 4659 (formanden). Prisen er 200 kr. for medlemmer og 250 kr. for ikke-medlemmer. Tag gerne gæster med.
Betaling skal ske ved bankoverførsel til Gildets konto reg. nr. 5980, konto nr. 1120516. Anfør "Borgergilde" og navn(e). Tilmelding er ikke gyldig, før betaling er indgået. Frist for tilmelding er som nævnt 10. august.


På gensyn til Borgergildet!