Copy
ZOMER Puzzel
Bekijk deze e-mail in uw browser

Bijna zomervakantie! 
Maar eerst nog even dit...

 

De leerlingen rennen de school uit...zij kunnen al gaan genieten van de zomervakantie! Voor de docenten is dit nog even een drukke periode om het jaar goed af te ronden. De vakantie daarna is lekker om even bij te komen en uit te rusten, zodat in augustus iedereen weer vol energie kan starten aan een nieuw schooljaar!  
Waarschijnlijk is dit ook niet het moment dat je bezig bent met de werving voor volgend schooljaar. Logisch… maar als het nieuwe schooljaar eenmaal is begonnen, staan de eerste open dagen al snel voor de deur. Dus we willen je graag wat denkvoer meegeven voor de zomer.

Wij van Ware Communicatie weten alles van werving en denken na de vakantie graag met je mee! 

Fijne zomervakantie!!

Team Ware Communicatie
Een succesvolle wervingscampagne?
Deze zomer hoef je je niet te vervelen met onze Ware puzzel! Alle woorden hebben te maken met een succesvolle wervingscampagne en de zomer... Los de puzzel op en ontdek wat de oplossing is voor een succesvol schooljaar!
Welkom bij Ware
Ware Communicatie is een allround communicatiebureau uit Delft. We (team van vijf) werken voor veel verschillende opdrachtgevers maar hebben met name veel ervaring in het basis- en voortgezet onderwijs. We werken op onderdelen maar doen ook projecten van a t/m z. Volledige wervingscampagnes of alleen een nieuwe brochure? Het kan allemaal en geen oplossing is hetzelfde dus ook ons werk niet. We zeggen niet voor niets; Niet voor iedereen, speciaal voor jou!
Email
Facebook
Instagram
Twitter
Pin
Web
Schrijf je uit voor deze nieuwsbrief


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ware Communicatie · Industriestraat 26, Delft, Nederland · Delft, Zh 2624 BB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp